Amerikalılar’ın çoğu Beyaz Saray’ın sığınmacı akını konusundaki politikasını başarısız buluyor

Amerikalılar’ın çoğu Beyaz Saray’ın sığınmacı akını konusundaki politikasını başarısız buluyor

ABONE OL
15:12 - 18/02/2024 15:12
Amerikalılar’ın çoğu Beyaz Saray’ın sığınmacı akını konusundaki politikasını başarısız buluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Pew Araştırma Merkezi’nin anketine göre Amerikalılar’ın çoğu Biden yönetiminin güney sınırına yönelik sığınmacı akını konusunda kötü bir iş çıkardığını düşünüyor.

Ankete katılanların yüzde 80’i yönetimin Meksika sınırına yönelik sığınmacı akınını ele alış şeklini “çok kötü” ya da “bir şekilde kötü” olarak niteliyor.

Katılımcıların sadece yüzde 18’i yönetimin sığınmacı akınını ele alış şeklini “çok iyi” ya da “bir şekilde iyi” olarak değerlendiriyor.

Senato’da geçtiğimiz günlerde sığınmacı akınıyla daha iyi mücadele edebilmek amacıyla hazırlanan partilerüstü sınır güvenlik anlaşması reddedilmişti.

Eski Başkan Donald Trump’ın karşı çıkmasının ardından paket Senato’da Cumhuriyetçiler’in oylarıyla reddedilmişti.

Az sayıda Cumhuriyetçi senatörün desteği paketin kabul edilmesi için yeterli olmamıştı.

Ankete katılanların yüde 57’si sınırdaki yığılmayla birlikte Amerika’ya girmek isteyenlerin önemli oranda olmasının ülkede suç oranlarının artmasına neden olacağını belirtti.

Yüzde 37’si ise sınırdaki durumun suç oranına fazla etkisi olmadığını düşünüyor.

Yüzde 3’ü ise sınırdaki yığılmanın daha az suça neden olduğunu belirtiyor.

VOA tarafından geçilen Amerikalılar’ın çoğu Beyaz Saray’ın sığınmacı akını konusundaki politikasını başarısız buluyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Amerikalılar’ın çoğu Beyaz Saray’ın sığınmacı akını konusundaki politikasını başarısız buluyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Amerikalılar’ın çoğu Beyaz Saray’ın sığınmacı akını konusundaki politikasını başarısız buluyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.