Amerikalı ünlü aktör Ryan O’Neal yaşamını yitirdi

Amerikalı ünlü aktör Ryan O’Neal yaşamını yitirdi

ABONE OL
15:23 - 09/12/2023 15:23
Amerikalı ünlü aktör Ryan O’Neal yaşamını yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

1970 yılında Love Story-Aşk Hikayesi adlı filmdeki rolüyle Oscar adayı olan ünlü aktör Ryan O’Neal 82 yaşında hayatını kaybetti.

Ailesi ünlü aktörün ölüm nedenini açıklamadı. Ancak O’Neal’a 2001 yılında kan kanseri, 2012 yılında da prostat kanseri teşhisi konmuştu.

Aktörün ölüm haberini oğlu Patrick O’Neal sosyal medya hesabından paylaştı.

Patrick O’Neal, “Babam Hollywood efsanesiydi. Nokta.” ifadesini kullandı.

Patrick O’Neal, “Babam bugün huzur içinde yaşamını yitirdi, yanında onu sevenler ona destek olurken” dedi ve babasının kendisinin her zaman kahramanı olduğunu belirtti.

Ryan O’Neal 1970’lerde What’s Up, Doc?, Paper Moon ve A Bridge Too Far adlı yapımlarda da oynadı.

O’Neal’a Oscar adaylığını getiren Love Story filmi Amerikan Film Enstitüsü tarafından tüm zamanların en romantik 10 filminden biri olarak gösteriliyor.

1972’de What’s Up, Doc? filminde birlikte rol aldığı Barbara Streisand, Ryan O’Neal’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve “Komik ve çekiciydi, hatırlanacak” dedi.

Ryan O’Neal oyunculuk kariyerine başlamadan önce okulda boks yapıyordu.

İki kez evlendi. İlki aktris Joanna Moore. Moore’dan iki çocuğu oldu. Daha sonra da Emmy ödüllü aktris Leigh Taylor-Young’la evlendi ve ondan da bir oğlu oldu.

Evlilikleri dışında O’Neal aktris Farrah Fawcett’la uzun dönemli ilişkisiyle de biliniyor.

İlişkileri önce 1979’dan 1997’ye kadar sürmüş, birkaç yıl aranın ardından 2001’de yeniden başlamış ve Fawcett’in 2009’daki ölümüne kadar devam etmişti.

VOA tarafından geçilen Amerikalı ünlü aktör Ryan O’Neal yaşamını yitirdi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Amerikalı ünlü aktör Ryan O’Neal yaşamını yitirdi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Amerikalı ünlü aktör Ryan O’Neal yaşamını yitirdi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.