“Aman Reis Duymasın” Berlin Galası muhteşemdi

“Aman Reis Duymasın” Berlin Galası muhteşemdi

ABONE OL
17:54 - 13/12/2019 17:54
“Aman Reis Duymasın” Berlin Galası muhteşemdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yapımcılığını Sinehane’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Onur Tan’ın oturduğu ‘Aman Reis Duymasın’ filminin Almanya galası başkent Berlin`de yapıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncularının yer aldığı Aman Reis Duymasın filminin Berlin Cineplex Alhambra galasında kahkahalar havada uçuştu.

AF Media GmbH`nin Avrupa organizesini üstlendiği filmin Berlin Galasına çok sayıda davetli katildi. Galada oyuncular toplu halde basının karşısına çıktılar. Basının sorularını yanıtlayan ekip film sürecini anlattı.

Berlin Cineplex Alhambra sinemasının salonlarını tıka basa dolduran seyirciler film boyunca kahkahadan gözyaşına boğuldular.

Filmin konuk oyuncusu olan Oktay Kaynarca, Aman Reis Duymasın’ı kendisinin Türkiye galasında filmi izlerken çok keyif aldığını söyleyerek ” Yaz ayının yoğunluğunda çektiler. Güzel ve eğlenceli bir film olduğunu biliyorum. Bana gelince ben sahiden konuk oyuncuyum” dedi.

AMAN REİS DUYMASIN FİLMİNİN KONUSU

Yeraltı dünyasının en güçlü isimleri bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Kadınlı erkekli bu renkli kadro daha deniz otobüsünden iner inmez tatilin beklentilerinin dışında olacağını anlayarak İstanbul’a dönmek yerine devam etme kararı alırlar. Yönettikleri bu büyük dünyanın tam zıttında küçücük bir sahil kasabasında şok üstüne şok yaşarlar. Tek dilekleri bu skandalı Reis Hızır Çakırbeyli’nin (Oktay Kaynarca) duymamasıdır.

AMAN REİS DUYMASIN OYUNCULARI

Mustafa Üstündağ (Boran), Ozan Akbaba (İlyas), Emir Benderlioğlu (Behzat), Ceren Benderlioğlu (Ömür) Hakan Karsak (Enişte), Savaş Özdemir (Tipi) Sevinç Gürşen (Hatice), Sevil Akı (Emine), Tevfik Erman Kutlu (Tekin), Ömer Kurt (Zafer), Bekir Çiçekdemir (Hüsnü), Sabahattin Yakut (Korhan), Berna Üçkareler (Sibel), Ezgi Esma Kürklü (Gamze).

ha-ber.com/Orhan Önaldı
Fotoğraflar: Mehmet Dedeoğlu

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.