AKP grup toplantısı öncesi Meclis’te test kuyruğu

AKP grup toplantısı öncesi Meclis’te test kuyruğu

ABONE OL
19:06 - 06/10/2020 19:06
AKP grup toplantısı öncesi Meclis’te test kuyruğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Meclis’in geçen hafta açılmasının ardından, yarın da grup toplantıları yapılacak. Yarınki AKP grup toplantısına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Odatv’nin haberine göre, bu nedenle Meclis çalışanlarından koronavirüs testi istendi. Yoğunluk nedeniyle Meclis’te de uzun Covid-19 testi kuyruğu oluştu.

Meclis’te görevlilerinin tamamı, iki hafta arayla test yaptırabiliyor. Bunun için herhangi bir belirti gösterilmesine de gerek yok. Öyle ki, Covid testini 10’dan fazla yaptıran Meclis çalışanları bulunmakta. Durum böyle olunca, Meclis çalışanları için her şartta test yapılabilirken, kuyruk oluşması da dikkat çekti.

soL haber portalı tarafından geçilen AKP grup toplantısı öncesi Meclis’te test kuyruğu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. AKP grup toplantısı öncesi Meclis’te test kuyruğu haberi web sayfamıza otomatik olarak SOL haber sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan AKP grup toplantısı öncesi Meclis’te test kuyruğu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.