Yonca Zeren`den POP Arabesk Şarkı

Yonca Zeren`den POP Arabesk Şarkı

ABONE OL
20:58 - 16/04/2024 20:58
Yonca Zeren`den POP Arabesk Şarkı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

Pop, arabesk tazın da ki  ‘’Benim Seni Görmem Lazım’’ isimli eserin sözleri, Burak Tunç, bestesi Enver Yılmaz imzası taşırken, aranjör koltuğunda başarılı müzik adamı Kenan İlgen oturdu.

Klip çalışması Beykoz’da özel hazırlanan platoda, Deniz Seçen yönetmenliğinde, Yonca Zeren performansıyla tamamlandı. Single çalışmasının kapak tasarımları Almanya Hannover de Tanju Duman Medya tarafından tasarlandı.

Sanatçı, pop arabesk olarak nitelendirdiği müzik tarzı hakkında; içinde acı olmayan şarkı bence yok, sanatı ve sanatçıyı daha fazla yaşanan acıların beslediğini savunan başarılı yorumcu Yonca Zeren, şarkılarında ve yorumunda, İnsanların çektiği acıları, kederleri ortak dert ve tasaları hüzünleri sesiyle ve yorumuyla paylaşmaktan keyif aldığı vurgusunu da yaptı.

Ülkemi Eurovision da temsil etmek istiyorum

Müzik dünyasına emin adımlarla giren ve hedefini yüksek tutan Yonca Zeren “Pop müzik dediğimiz aslında pop arabesk, ben de gelecekte Eurovision’a pop Arabesk bir parçayla katılarak ülkemi temsil etmek istiyorum” dedi. Her ay yeni bir single yapıp klip çekerek müzik Dünyasında kalıcı olacağına inandığını söyledi.

Yonca Zeren’in yorumuyla ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’

 

Klip Link:

https://youtu.be/IHs01-OmkN4?si=LfFNRTG0EbXpfywq

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.