Yanardağ Stuttgart`a geliyor

Yanardağ Stuttgart`a geliyor

ABONE OL
17:46 - 30/03/2021 17:46
Yanardağ Stuttgart`a geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sosyalist ve yurtsever kimliğiyle tanınan gazeteciliğini de aynı anlayışıyla ve boyun eğmeden sürdürmeye devam eden Tele1 TV ve abcgazetesi.com`un Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci/Yazar Merdan Yanardağ, CHP Baden Württenberg Birliği Stuttgart Temsilciliğinin davetlisi olarak 27 Ekim 2019 Pazar günü Stuttgart’ ta bir konferans verecek. 

Cumhuriyetin 96. yılı kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde ”Cumhuriyet Erdemdir” başlıklı  halka açık konferans Ulmerstr. 241, 70327 Stuttgart adresindeki Kulturhaus Arena’ da saat 13.00 de başlayacak.

Güncel siyasi gelişmelerde değerlendirilecek

Konferansa ev sahipliği yapacak olan CHP Stuttgart Temsilciliği Başkan Yardımcısı Şirin Üstün, Merdan Yanardağ’ın bu konferansta adalet ve demokrasi mücadelesi ile ülke gündemi ve son siyasi gelişmeler hakkındaki izlenimlerini de izleyicilerle paylaşacağını ve kitaplarını imzalayacağını söyledi.

Stuttgart’taki konferansta Almanya ve Türkiye’de birçok kez birincilikler elde etmeyi başarmış bir isim olan üstün yetenekli genç keman sanatçısı Ali İnsan’ da küçük bir dinleti sunacak.

ha-ber.com / Mehmet Tanlı

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.