Wisconsin’de Silahlı Saldırı

Wisconsin’de Silahlı Saldırı

ABONE OL
17:03 - 02/05/2021 17:03
Wisconsin’de Silahlı Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Amerika’nın Wsiconsin eyaletinde silahlı saldırıda 2 kişi yaşamını yitirdi. Saldırgan polis tarafından öldürüldü. Olayda bir kişi de ağır yaralandı.

Silahlı kişi bir kumarhanede ateş açtı. İki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı. Polis, olayın hedefli bir saldırı olduğunu düşünüyor.

Saldırganın kumarhanenin eski bir çalışanı olabileceği kaydediliyor.

Amerika’da son dönemde silahlı saldırılar artmış durumda.

Silahlı saldırıların son dönemde artması ülkede silah yasasıyla ilgili tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Demokratlar’ın çoğunlukta olduğu Temsilciler Meclisi’nde daha önce iki silah kontrolu yasa tasarısı kabul edildi ancak bu yasa tasarıları henüz Senato’nun gündemine gelmiş değil.

Senato’da Demokratlar yasa tasarılarını gündeme getirebilir ancak 100 üyeli Senato’da 50 Cumhuriyetçi 50 Demokrat dağılımı nedeniyle iki yasa tasarısının kabul edilmesi oldukça zor.

Demokratlar’ın 10 Cumhuriyetçi senatörün desteğine ihtiyacı var ancak Cumhuriyetçiler iki yasa tasarısına da karşı görünüyor.

Bu nedenle de Demokratlar yasa tasarılarını henüz Senato’nun gündemine getirmiş değil.

VOA tarafından geçilen Wisconsin’de Silahlı Saldırı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Wisconsin’de Silahlı Saldırı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Wisconsin’de Silahlı Saldırı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.