Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, virüse karşı mucizevi ilaçı tanıttı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, virüse karşı mucizevi ilaçı tanıttı

ABONE OL
00:36 - 27/01/2021 00:36
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, virüse karşı mucizevi ilaçı tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Dünya COVID-19’a karşı bir aşıyı optimize etmek için çalışırken, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, virüs için mucize bir tedavi sağlayan ‘carvativir‘ damlalarını tanıttı.

Maduro, “korona virüsünü tamamen etkisiz hale getirdiğini söyleyerek, bakın, görüyorsunuz diye küçük bir damla şişesini tanıttı.

Maduro, Ülkenin sağlık kurumlarından resmi izni alan koronavirüsü yüzde 100 etkisiz hale getiren Karvativir adındaki bu ilaçın piyasalara sürüleceğini bildirdi.

„Hiçbir yan etkisi veya olumsuz etkisi yok” diye sözlerine devam eden Maduro, Venezuela’nın sıkı ticari ilişkide bulunduğu ülkelere, özellikle Küba, Nikaragua, Bolivya, Haiti ve Karayipler’e binlerce Karvativir damlasını ihraç edecek.

Her dört saatte bir dilin altına on damla olarak alınan bu mucize ilaç koronavirüsü etkisiz hale getiriyor.

Ancak bu ilaç ile ilgili belirsizlikler devam etmektedir:

„Bu damla sadece enfekte olmuş kişilere mi verilecek? Ciddi komplikasyon yaşayanlarda bu damla işe yarayacak mı? Yayılmayı engelliyor mu?“ gibi soruların cevabını yakında alacağız. Maduro hiçbir yan etkisi olmadığını iddia etse de, Venezuela’da bu ilaç ile ilgili gelişmelerin nasıl ilerleyeceği yakında göreceğiz.

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, virüse karşı mucizevi ilaçı tanıttı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, virüse karşı mucizevi ilaçı tanıttı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, virüse karşı mucizevi ilaçı tanıttı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.