Uydudan Toplu Mezar Görüntüleri

Uydudan Toplu Mezar Görüntüleri

ABONE OL
16:08 - 04/04/2022 16:08
Uydudan Toplu Mezar Görüntüleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Uydu teknolojileri şirketi Maxar, Ukrayna’nın Buça kentinde çekilen uydu fotoğrafında bir kilisenin bahçesinde toplu mezar görüldüğünü bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, “31 Mart’ta çekilen görüntüde, kilisenin güneybatısındaki alanda yaklaşık 14 metre uzunluğunda bir mezar alanı görülüyor” denildi.

Uydu görüntüleri çeken ve dağıtan Maxar şirketi, “St. Andrew ve Pyervozvannoho All Saints kiliselerindeki toplu mezar çalışmalarının ilk işaretlerinin ise 10 Mart’ta görüldüğünü” belirtti.

Rus güçlerinin çekilmesiyle görüntülenen Ukrayna’nın başkenti Kiev’in 37 kilometre kuzeybatısındaki Buça kentinin sokaklarında çok sayıda cesede rastlanmıştı.

Ukrayna, Kiev yakınlarındaki şehirlerde 400’den fazla sivilin cesedinin bulunduğunu açıklarken, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski Rusya’yı soykırımla suçladı.

Rusya suçlamaları reddederek, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ni (BMGK) “Ukraynalı radikallerin provokasyonu” iddiasıyla toplantıya çağırdı.

VOA tarafından geçilen Uydudan Toplu Mezar Görüntüleri haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Uydudan Toplu Mezar Görüntüleri haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Uydudan Toplu Mezar Görüntüleri haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.