TİAD yeni yıla hızlı girecek

TİAD yeni yıla hızlı girecek

ABONE OL
21:53 - 13/10/2021 21:53
TİAD yeni yıla hızlı girecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Dernek aynı zamanda 30’uncu kuruluşunu kutlayacak.

Kısa adı TİAD olan, Avrupa, Nürnberg Metropol Bölgesi Türk- Alman İşadamları Derneği, genişletilmiş Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri 2022 yeni dönem proje yürütme ve planlama kapsamında hayata geçirilecek faaliyetlerin programı için Mevlana Lokantasında bir araya geldiler.

EĞİTİM VE KALİFİYE  ELEMAN YETİŞTİRİLECEK

Önümüzdeki dönemde özellikle eğitim kalifiye eleman yetiştirme, tedarik ve teşvik üzerine iş verenlere ve yatırımcılara geniş imkânlar sağlama, eğitici seminerler organize etme ve toplumsal faaliyetler konularında ağırlık verilecek.

TİAD’IN 30 UNCU YILI KUTLANACAK

2022 yılında din, dil ve ırk gözetmeden siyasi bağımsızlığı olan TİAD ,Nürnberg Metropol Bölgesindeki varlığının 30’ uncu yıl jübilesini kutlayacak. Türk-Alman toplumu arasında ki diyalogların daha güçlenmesi ve pekişmesi açısından TİAD her iki toplumu bir araya getirme, bilgilendirme ve aralarındaki  diyaloğu hem ekonomik hem de, sosyal açıdan tepekiştirme  anlamında topluma açık organizelerde düzenleyecek.

TİAD’ ın yaklaşık 30 yıldır  süre gelen Alman kurumları ve iş ortakları ile inovatif girişimleri de, ortak toplum adına gelecekte daha  fazla ivme kazandıracak

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.