Setur’dan, yılbaşı için tatil önerileri

Setur’dan, yılbaşı için tatil önerileri

Abant, Afyon, Sapanca ve Kayak bölgelerinin yanı sıra Antalya otelleri, ev sahipliği yapacakları sanatçılarla yeni yıl coşkusunu misafirlerine doyasıya yaşatmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
10:29 - 12/12/2023 10:29
Setur’dan, yılbaşı için tatil önerileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Abant, Afyon, Sapanca ve Kayak bölgelerinin yanı sıra Antalya otelleri, ev sahipliği yapacakları sanatçılarla yeni yıl coşkusunu misafirlerine doyasıya yaşatmaya hazırlanıyor.

Koç Grubu şirketlerinden Setur, tatilseverlere özel yılbaşı önerilerini paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Abant, Afyon ve Sapanca otelleri bu sene de sanatçıların sahne alacağı yılbaşı programlarıyla ön plana çıkıyor.

Kış aylarında dahi yazın sıcaklığını hissettiren Antalya ve Kıbrıs otelleri de yeni yıl özel gala programlarıyla misafirlerine yeni yıl coşkusunu en üst seviyede yaşatmaya hazırlanıyor. Bu çok özel dönemi yurt dışında aileleri ve sevdikleriyle geçirmek isteyenlerin tercihi ise Avrupa ve cruise turları oluyor.

Bu kapsamda, NG Enjoy Hotel’de Hülya Avşar, NG Sapanca Wellness & Convention’da Ferhat Göçer, NG Afyon’da ise Cenk Eren yılbaşı gecesi sahne alıyor.

Akrones Thermal Spa Convention Sport Hotel Deniz Seki, Elite World Grand Sapanca Hotel ise Ayta Sözeri yılbaşı özel konserleri ile öne çıkıyor. Abant Palace, 30 Aralık Rober Hatemo, 31 Aralık’ta ise Zara konserleriyle yılbaşı coşkusunu iki güne yayıyor.

Yılbaşına özel programlar düzenleyen oteller arasında bulunan Kars, Sarpino Mountain Hotel Merve Özbey konseri ile yılbaşı keyfini yaşatmaya hazırlanıyor.

Antalya, Mirage Park Resort ise 30 Aralık’ta Melek Mosso, 31 Aralık’ta ise Sakiler grubunun vereceği konserlerle yılbaşı keyfini ikiye katlıyor. Kıbrıs’ta ise Elexus Hotel’de Ebru Gündeş, Kaya Artemis Hotel’de Derya Uluğ, Limak Deluxe Hotel’de İrem Derici, Acapulco Hotel’de ise Tan Taşçı yılbaşı gecesi konserleriyle yeni yıl kutlamasını unutulmaz kılıyor. Setur’un önerdiği tüm sanatçı programlı otellere https://www.setur.com.tr/yilbasi-sanatcili-oteller linkinden ulaşılabiliyor.

Yurt dışı turlarına talep artıyor

Yılbaşını yurt dışında karşılamak isteyen tatilseveler için Setur’un önerdiği yılbaşına özel turlar arasında Barcelona, 6 ülke Balkan turu rotası, Porto ve Lizbon turları bulunuyor.

Benzersiz bir yılbaşı deneyimi için Finlandiya’da bulunan gizemli Laponya bölgesi ve nefes kesen Paris turlarına ilgi artıyor. Cruise turlarında ise Ren Nehri’nde Noel Pazarları turu 12 Aralık itibarıyla başlıyor.

Yılbaşını çok farklı bir kutlama ile unutulmaz kılmak isteyenler için 20 Aralık’ta başlayacak Japonya-Tayvan turu ve 28 Aralık çıkışlı Tuna Nehri turu öneriliyor. (AA)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.