Saadet Nürnberg İftarda buluştu

Saadet Nürnberg İftarda buluştu

ABONE OL
17:46 - 17/03/2024 17:46
Saadet Nürnberg İftarda buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Temsilciliği geleneksel iftar programını Seren Eventsaal’da gerçekleştirdi.

İftar Programına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtma Başkanı Yusuf Sunar, T.C. Nürnberg Başkonsolosluğunda Muavin Konsolos Adnan Bekçekaral, Saadet Avrupa Teşkilat Başkanı Hasan Emir, Saadet Avrupa Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Kuzhan ve İbrahim Gümüşoğlu, Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Başkan Yardımcısı Musa Tamer, Saadet Nürnberg Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Nürnberg üyeleri ve davetliler katıldı.

Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Başkanı Ali Sait Çalışkan, İbrahim Gümüşoğlu ve Nürnberg Muavin Konsolos Adnan Bekçekaral, misafirlere hoş geldiniz diyerek kısa selamlama konuşması yaptığı İftarda, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtma Başkanı Yusuf Sunar’da şunları söyledi:

“Gazze’de Birey, Aile, Devlet ve İnsanlık olarak İmtihan olunuyoruz. Türkiye Hükümeti Ticaret Gemilerini durdurmak için adım atmıyor. Madem elinizden bir şey gelmiyor? Bari Gemileri durdurun. Bu yardımlar Filistinlilere de gidiyor diyen hoca Bedbahtlığın zirvesindedir. D8 ler İhya edilmiş olsaydı Gazze’de bu Soykırım yapılamazdı.

2023 Seçimleri Türkiye’ye bir şey öğretti. Farklı düşünen Partilerin, İnsanların bir araya gelebileceğini gösterdi. Seçim olduğu için gerçek gündemler konuşulmuyor. Ekonomi berbat halde. Ahlaki yozlaşma Had safhaya çıkmış. Uyuşturucu kullananların sayısı her gün maalesef artıyor ve İnsanlar yaşadığı şehirlere uyuşturucu rehabilitasyon merkezleri istiyor”.

ha-ber.com/İlhan BABA/NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.