Rafadan Tayfa Nürnberg’i salladı

Rafadan Tayfa Nürnberg’i salladı

ABONE OL
14:13 - 02/06/2022 14:13
Rafadan Tayfa Nürnberg’i salladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TRT Çocuk Kanalı’nın en sevilen çizgi film dizilerinden biri olan Rafadan Tayfa, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın (YTB) destekleriyle Almanya’da turnesine devam ediyor.

Yurtdışında yaşayan çocuklarımızın dil ve kültür gelişiminde önemli bir işlev gören Türkçe çizgi filmlerinin en sevilen kahramanlarından olan Rafadan Tayfa, ilk olarak Heilbronn’da 23 Nisan Çocuk Festivalinde 400.000 kişinin katılımıyla sevenleriyle buluştu.

Turnenin devamında Karlsruhe ve Stuttgart’ta programlar düzenlendi. Bugün (25 Mayıs) Nürnberg’de 3 ayrı gösteriyle seyirciyle buluşan Rafadan Tayfa ekibi tiyatro oyunlarıyla genç hayranlarından tam not aldı.

ÜÇ SEANS YAPILDI

Almanya’nın tüm kentlerinde olduğu gibi   gösteri Nürnberg’de de Saat 13.00, 15.30 ve 18.30 olmak üzere üç seans üzerinden yapıldı. Türk sineması olan Rio Palas ‘taki gösteride çocuklarımız doyasıya eğlendi.

Tayfa’nın sevilen kahramanları Akın, Hayri, Mert, Kamil, Sevim ve Hale’yi çocuklarla birlikte aileleri de izledi. Gösteri ücretsiz olarak izlendi.

YTB destekleriyle düzenlenen Rafadan Tayfa Almanya turnesi 27 Mayıs Perşembe günü Donauwörth’teki programından sonra Avusturya’ya geçecek.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.