Polis karakoluna maske bağışı

Polis karakoluna maske bağışı

ABONE OL
17:30 - 15/06/2020 17:30
Polis karakoluna maske bağışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Köln kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Porz Mevlâna Camii, polis karakoluna maske bağışında bulundu.

Porz DİTİB Mevlâna Camii toplum sağlığı ve toplumsal sorumluluk bilinci ile korona virüsle mücadele kapsamında, 25 polisin görev yaptığı Porz polis karakoluna maske bağışladı.

Caminin kadın kolu üyelerince dikilen maskeler DİTİB Porz Mevlana Camisi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kara ile caminin din görevlisi Yasin Çalışkan tarafından, 25 polisin görev yaptığı karakolun başkomiseri Berthold Schulz ve Türk kökenli polis memuru Cevat Koca’ya teslim edildi.

Başkomiser Berthold Schulz, zor süreçte bu desteğin önemli olduğunu ifade ederek Porz DİTİB Mevlana Camii’ne teşekkür etti.

Kadın kolları tarafından emniyet, yaşlılar yurdu, okullar, diğer kurumlar ve ihtiyaç sahiplerinin taleplerine göre dikim yapıldığını belirten din görevlisi Yasin Çalışkan, “Cami derneği olarak yaşadığımız şehirde en büyük ihtiyacın maske ve bizim güvenliğimiz için fedakârca çalışan polis karakolumuza destek sunmak istedik” dedi.

 

 

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.