Oruç Reis Gemisi İçin Yeni NAVTEX

Oruç Reis Gemisi İçin Yeni NAVTEX

ABONE OL
14:41 - 23/12/2020 14:41
Oruç Reis Gemisi İçin Yeni NAVTEX
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi, Doğu Akdeniz’deki doğal kaynak arama faaliyetlerine 15 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek. Bununla ilgili olarak yeni bir NAVTEX yayımlandı.

Daha önce 29 Kasım’da faaliyetlerini tamamladığı duyurulan Oruç Reis Gemisi için yeniden NAVTEX ilan edilmiş oldu. Şu ana kadar daha kısa sürelerle ilan edilen NAVTEX bu kez yaklaşık 6 aylık bir süreyi kapsıyor.

Oruç Reis’in Akdeniz’deki doğal kaynak arama faaliyetleri başta Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi olmak üzere Türkiye’nin Avrupa Birliği’yle de arasında tansiyonun yükselmesine neden olmuştu. ABD yönetimi de Türkiye’yi bölgedeki tansiyon nedeniyle uyarmıştı.

Oruç Reis’in bölgedeki arama faaliyetleri sırasında Ataman ve Cengiz Han isimli gemiler de kendisine eşlik edecekler.

VOA tarafından geçilen Oruç Reis Gemisi İçin Yeni NAVTEX haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Oruç Reis Gemisi İçin Yeni NAVTEX haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Oruç Reis Gemisi İçin Yeni NAVTEX haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.