Nürnberg IGMG’den bölge ziyaretleri

Nürnberg IGMG’den bölge ziyaretleri

ABONE OL
21:33 - 05/05/2020 21:33
Nürnberg IGMG’den bölge ziyaretleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

IGMG Kuzey Bavyera bölgesinin tüm şubeleri ramazanın ilk gününde itibaren corona salgını nedeniyle camilerde ve merkezlerde bir araya gelemeyen üyelerini evlerinde ziyaret etti.

Nürnberg Schweinfurt, Treuchtlingen, Hof, Weisenburg, Schwabach, Hersbruck bölgelerinin cami yöneticileri hediyeleri ile tüm üyelerini ziyaret etti. Ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getiren üyeler şunları söyledi: “sağ olsun yöneticilerimiz bu sıkıntılı dönemde bizi unutmadılar ve bizleri ziyaretleri ile çok mutlu ettiler”.

Bölge başkanı İsmail Satır “Bir Hurma Gönül Alma diyerek yola çıktığımız bu ziyaretlerle Corona salgını ile yaşanan sıkıntılı günleri üyelerimiz ve cemaatimizle dayanışma halinde atlatacağımıza inandık. Bu nedenle bölge çapında bizatihi ulaştığımız 1000 kadar üyemizi evlerinde ziyaret ettik, hediyelerimizi takdim ederek her daim yanlarında olduğumuzu fiilende gösterme fırsatı bulduk.” dedi.

Satır sözlerine şu şekilde devam etti: “Allah (cc) Ramazan ayının feyiz ve bereketini anlamayı ve idrak etmeyi bize bu gibi musibetlerle daha da bir güzel öğretiyor. Cemaatçe geçirdiğimiz geçmiş Ramazanların, iftar ve teravih namazlarının değerini kavramayı Rabbim bize nasip etti. Her musibette alınacak bir ders ve bir hikmet vardır. Allah (cc) biz Müslümanları birlik, dayanışma ve güzellikten ayırmasın.”

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.