MÜSİAD Berlin’de bayramlaşma

MÜSİAD Berlin’de bayramlaşma

ABONE OL
13:05 - 12/04/2024 13:05
MÜSİAD Berlin’de bayramlaşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Berlin’in (MÜSİAD Berlin) dernek lokalinde düzenlediği Ramazan Bayramı etkinliğine T.C. Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı ve Berlin Eyalet Parlamentosu’nun Yeşiller Partili milletvekili Tuba Bozkurt’un yanı sıra Berlinli iş insanları, çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarının başkan, yönetici ve üyeleri de katıldı.

MÜSİAD Berlin Başkanı Fikret Doğan‘ın açılış konuşmasının ardından konuşan Büyükelçi Şen, başta Müsiad Berlin Başkanı Doğan ve Yönetim Kurulu Danışmanı Suat Bakır olmak üzere tüm konukları selamlayarak bayramlarını kutladığı bir konuşma yaptı. Ardından söz alan Bozkurt’ta bir konuşma yaptı.

MÜSİAD Berlin Başkanı Fikret Doğan, konukları selamlarken, “Hoşgeldiniz ve selamlama konuşmasını Müsiad Berlin Başkanı Fikret Doğan yaptı. Doğan, “Öncelikle hepinize hoşgeldiniz demek istiyoroum, hepinizin bayramı mübarek olsun“ diyerek başladığı konuşmasına. Allah daha nice nice byramlarda burada buluşmayı bize nasip etsin. Bir ay dolu dolu geçti. Büyükelçimizle, başkonsolosumuzla oradan oraya davetlere koşturmakla geçti. Sağolsunlar devlet erkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu vesileyle kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Bayramlar kardeşlik ve bir araya gelme günüdür. Bugün burada bir araya gelip kaynaşıyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde sık sık çeşitli programlarda görüşeceğiz. Bayramlar güzel günler ama üzücü şeylerde var, bugün bu konulara girmiyoruz. Allah bir daha ki seneye hep beraber bizlere burada yine buluşmayı ve ramazana tekrar kavuşmayı nasip etsin. Hepimize hayırlı bayramlar diliyorum.“ dedi.

Büyükelçi Ahmet Başar Şen de, “Sizlerle bir bayramda daha birlikte olduğum için duyduğum memnuniyeti ifade ederek başlamak istiyorum sözlerime” derken, “Bayramlar güzel olgular, başımıza ne kadar sık bayram gelirse aslında o kadar güzel tabii! Ama her gün bayram olursa biraz daha sıkıntı oluyor. Malumunuz ‘Deliye her gün bayram’ diye bir atasözümüz vardır. Evet, deliye her gün bayram olmasın, ama sıklıkla bayram olsun yine de. Bundan sonra her gününüzü bayram tadında yaşamanız dileğiyle Ramazan Bayramınızı kutluyorum” açıklamasında bulundu. Yeşillerli Berlin Eyalet Parlamentosu milletvekili Tuba Bozkurt da yaptığı konuşmasında, “Sizin gibi temsilcilerin toplumun çeşitli kesimleriyle bu şekilde etkileşimde bulunması, birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağlar. Siz de değerli katkılarınızla topluma hizmet etmeye devam ediyorsunuz. Hayırlı bayramlar dilerim ve nice güzel bayramlarda görüşmek ümidiyle” dedi.

Berlin Eyalet Parlamentosu Yeşiller Partisi Milletvekili Tuba Bozkurt’ta ise; “Sizin gibi temsilcilerin toplumun çeşitli kesimleriyle bu şekilde etkileşimde bulunması, birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağlar. Siz de değerli katkılarınızla topluma hizmet etmeye devam ediyorsunuz. Hayırlı bayramlar dilerim ve nice güzel bayramlarda görüşmek ümidiyle.“ dedi.

 

Haber ve Fotoğraflar/Suat Bakır

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Yunus Uslu

    Cok ilginc fotograf. MUSIAD BERLIN bekar erkekler kulubu galiba. Bayram denince cumle alem bayramlasirdi bizim hatirladigimiz kadariyla. Gecen zamanlar, unutulan gelenekler! Bayraminiz Kutlu Olsun!

    Yanıtla
    +0
    -0