Milli futbolcu Bilgin Defterli ameliyat geçirdi

Milli futbolcu Bilgin Defterli ameliyat geçirdi

ABONE OL
01:22 - 16/06/2019 01:22
Milli futbolcu Bilgin Defterli ameliyat geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Milli futbolcu Bilgin Defterli ameliyat geçirdi

Almanya Bayanlar 2.Lig takımlarından FC Köln’ün Forvet oyuncusu, (A) Milli Kadın Futbol Takım kaptanı Bilgin Defterli başarılı bir ameliyat geçirdi. Altı ay sahalardan uzak kalacak olan Defterli Türk Futbol Federasyon’a üzülerek sitemde bulundu.

deft-am-oldu-b.jpgKendi sahalarında oynadıkları karşılaşmada sağ diz kapağından sakatlanarak darbe alan Defterli’nin çekilen MR sonucu, çapraz bağlarda tespit edilen yırtık nedeniyle başarılı bir ameliyat geçirdi.


Almanya’nın tanınmış doktorlarından Dr. Chrıstoph Bruhns tarafından yapılan ameliyatın çok başarılı geçtiği bildirildi. Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Bruhns, Defterli’nin altı ay sahalardan uzak kalacağını belirtirken, Defterli’nin daha erken de iyileşme olasılığına değinerek, ”güçlü bir beden yapısına sahip, tahmin ettiğimiz süreden önce de iyileşebilir” dedi.


Talihsiz durumun kendisini üzdüğünü belirten Defterli, başarılı geçen ameliyatına sevindiğini belirterek şunları söyledi:

”Altı ay gibi bir süre sahalardan uzak kalacağım. Futbolu seven bir futbolcu için bu süre çok uzun. Futbol hayatımda, futboldan bu kadar uzak kalmadım. Talihsiz bir sakatlık sonrası çabuk iyileşmek ve eski formuma kavuşmak için çalışıyorum. Ameliyat sonrası dost ve sevenlerim beni yalnız bırakmadılar.”


Defterli, Avrupa Kupası Grup eleme maçlarından Almanya ve İsviçre karşı oynanacak maçlarda forma giyemeyecek.

TFF’e SİTEM


Yakın zamanda fizik tedavilerine başlayacağını sözlerine ekleyen Defterli, resmi web sitesinden Türk Futbol Federasyonu’na (TFF) sitemde bulundu.

Defterli’nin sakatlanma sonrası ve geçirdiği ameliyata spor sayfalarında geniş yer veren Alman basını ve Alman Futbol Federasyonu karşısında, TFF’in ilgisiz kalmasına anlam veremediğini söyledi.


ha-ber.com / Cevdet ALBAY / Düsseldorf 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.