Maryland Eyaletinde Silahlı Saldırı

Maryland Eyaletinde Silahlı Saldırı

ABONE OL
10:33 - 10/06/2022 10:33
Maryland Eyaletinde Silahlı Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD’nin Maryland eyaletinde bir silahlı saldırı yaşandı. İlk belirlemelere göre saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Olayda bir emniyet görevlisi de omuzundan yaralandı.

ABD’de art arda silahlı saldırı haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kez de Maryland eyaletinden bir silahlı saldırı haberi geldi. Maryland Valisi Larry Hogan, yaptığı açıklamada eyalette yaşanan silahlı saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Silahlı saldırı olayı eyaletin Smithsburg kasabasında bir işyerinde yaşandı. Yetkililer saldırının yaşandığı işyerinde kontrolün sağlandığını ancak saldırganın durumuna dair henüz net bir bilgi olmadığını açıkladı. İşyerinin dünya genelinde 100’den fazla ülkeye makine parçaları satan bir yer olduğu belirtiliyor.

Polisin saldırıyla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattığı açıklandı.

VOA tarafından geçilen Maryland Eyaletinde Silahlı Saldırı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Maryland Eyaletinde Silahlı Saldırı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Maryland Eyaletinde Silahlı Saldırı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.