Lonely Planet dünyanın en iyi 2021 yılı bisiklet rotasını seçti

Lonely Planet dünyanın en iyi 2021 yılı bisiklet rotasını seçti

ABONE OL
14:49 - 10/12/2020 14:49
Lonely Planet dünyanın en iyi 2021 yılı bisiklet rotasını seçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Vahşi doğada neredeyse 800 kilometre zorlu dağ bisikleti en iyi rota olarak değerlendirildi.

Lonely Planet’in seyahat uzmanlarınına göre 2021’de dünyanın en iyi bisiklet rotası Virginia’da.

2021 yılı için “Seyahatte En İyisin İpuçları” kapsamında Virginia Dağ Bisikleti Parkurunu “Sürdürülebilirlik” kategorisinde “En İyi Bisiklet Rotası” olarak önerildi.

Yaklaşık 800 kilometre boyunca, bu zorlu rota, büyük kasabalardan, Virginia hinterlandından Blue Ridge Dağları’na kadar uzanıyor. Çoğunlukla asfaltsız yollarda ve tek patikalarda, ulusal ormanların ortasından ve ünlü Appalachian Yolu’na paralel olarak ilerleyen bu muhteşem rotada ABD’nin başkenti Washington, DC’nin güneybatısındaki bu büyüleyici dağ manzarası da size eşlik ediyor.

Virginia’da dağ bisikleti hakkında daha fazla bilgi için, www.virginia.org/mountainbikingadresini ziyaret edebilirsiniz.

Resim: Lonely Planet

TOUREXPI tarafından geçilen Lonely Planet dünyanın en iyi 2021 yılı bisiklet rotasını seçti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Lonely Planet dünyanın en iyi 2021 yılı bisiklet rotasını seçti haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Lonely Planet dünyanın en iyi 2021 yılı bisiklet rotasını seçti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.