Lodos Nedeniyle THY İstanbul’a Yurtiçi Uçuşları Durdurdu

Lodos Nedeniyle THY İstanbul’a Yurtiçi Uçuşları Durdurdu

ABONE OL
12:12 - 30/11/2021 12:12
Lodos Nedeniyle THY İstanbul’a Yurtiçi Uçuşları Durdurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Türk Hava Yolları, İstanbul’da etkili olan lodos fırtınası nedeniyle geçici olarak Anadolu şehirlerinden İstanbul Havalimanı’na yapılacak seferleri durdurdu.

Türk Hava Yolları yetkililerinin Amerika’nın Sesi’ne verdiği bilgiye göre, ilk etapta saat 16’ya kadar yani fırtınanın nispeten hafiflemesi beklenen süreye kadar Türkiye içerisindeki şehirlerden İstanbul Havalimanı’na uçuşlar durduruldu. Diğer illerden İstanbul’a gelecek yolcular havalimanlarında bekletiliyor.

Yurt dışında gelen uçuşlarsa sürüyor. Ayrıca İstanbul’a Türkiye içerisinden gelen şu an havada olan ve yakıt durumu nedeniyle iniş yapması gereken uçaklar da İstanbul çevresindeki Bursa ve diğer havalimanlarına yönlendiriliyor.

İstanbul Havalimanı bölgesinde lodos fırtınasının etkili olması nedeniyle çok sayıda uçak limana iniş yapamadı ve pas geçmek zorunda kaldı.

İstanbul Havalimanı, mevcut konumu nedeniyle inşası sırasında da çok sayıda uzmanın eleştirilerine maruz kalmış ve özellikle kış aylarında bu limana inişler kalkışlarda sıkıntılar olabileceği uyarıları yapılmıştı.

VOA tarafından geçilen Lodos Nedeniyle THY İstanbul’a Yurtiçi Uçuşları Durdurdu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Lodos Nedeniyle THY İstanbul’a Yurtiçi Uçuşları Durdurdu haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Lodos Nedeniyle THY İstanbul’a Yurtiçi Uçuşları Durdurdu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.