KUBİ’den çocuklara bin oyuncak

KUBİ’den çocuklara bin oyuncak

ABONE OL
17:28 - 24/12/2021 17:28
KUBİ’den çocuklara bin oyuncak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Frankfurt Kültür ve Eğitim Derneği (KUBI gGmbH) , sosyal ve eğitim hizmeti verdiği ailelerin çocuklarını sevindirdi. KUBİ Genel Müdürü Arif Arslaner, Almanya’da yoksulluk içinde yaşayan çocuklara dikkat çekti

Kültür ve eğitim kurumu KUBİ, Frankfurt’ta ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. KUBİ çalışanları, birlikte sosyal ve eğitim çalışmalar yaptıkları ailelere bin oyuncak hediye ettiler. KUBİ çalışanları aileleri tek tek ziyaret ederek, çocuklara noel hediyelerini verdi. Hediyeler, “Stützende Hände” (Destekleyen Eller) adlı yardım kuruluşu tarafından kendisine yapılan bağışlardan elde edilen gelirle tedarik edildi

Noel günlerinin hediye alıp verme günleri olduğunu kaydeden KUBİ Genel Müdürü Arif Arslaner, “Bu günlerde özellikle hediye alacak gücü olmayan insanları unutmamalıyız. Almanya’da hala, her beş çocuktan biri yoksulluk içinde yaşıyor. Dolayısıyla ülkede farklı alanlarda desteğe ihtiyaç duyan çok sayıda insan var. Bu kampanya ile çocukları mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Frankfurt’ta faaliyet gösteren yardım kuruluşu “Stützende Hände”,   kentte ve bölgede ihtiyaç sahibi insanları destekliyor. “Stützende Hände” gönüllüleri, benzer hediyeleri, kentteki hastanelerde tedavi gören ağır hasta çocuklara dağıttı.

Bilgi için KUBI:

Frankfurt Kültür ve Eğitim Derneği (KUBI gGmbH) hangi kökenden olursa olsun insanların eğitsel ve mesleki entegrasyon şanslarını iyileştirmeyi ve kültürler arası sınırların ötesine giden bir karşılıklı iletişimi destekleme hedefini güdüyor. Buna ek olarak da sığınmacılar için mesleki eğitim ve öğrenim, çocuk eğitiminden, entegrasyonları için birçok destek hizmetleri gerçekleştiriyor. KUBİ, bunların yanısıra göçmen ekonomisini oluşturan iş insanlarını da destekliyor. Birçok projenin öncüsü ve taşıyıcısı olan KUBİ, Hessen Hükümeti ve Frankfurt Belediyesi’nin eğitim, entegrasyon ve sosyal hizmetleriyle de yakından ilgili. Frankfurt’ta Almanlar ve Türkler tarafından 1993 yılında kurulan KUBI ve kardeş kuruluşu BIKU gGmbH çatısı altında 16 ulustan yaklaşık 200 çalışanı bulunuyor.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.