Para Koleksiyoncuları Berlin’de bir araya geldi

 Para Koleksiyoncuları Berlin’de bir araya geldi

ABONE OL
14:48 - 01/02/2020 14:48
 Para Koleksiyoncuları Berlin’de bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen WORLD MONEY FAIR 2020 madeni para koleksiyon fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı.

Türkiye’nin temsil edilmediği Dünya’nın en büyük madeni para koleksiyon Fuarı’nda Berlin’de yaşayan Türk koleksiyoncu Hurşit Arı, katıldığı birçok ülkede Türkiye Cumhuriyeti Darphanesi’nde her yıl basılan yeni madeni paraları, koleksiyonculara satışı yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Darphanesi Avrupa temsilciliğini yapıyor.

Berlin Estrel Oteli’nde düzenlenen uluslararası dünyanın en büyük WOLD MONEY FAIR madeni para fuarına birçok ülkeden yüzlerce koleksiyoncu katıldı.15’bin metre kare alana kurulan ve üç gün sürecek olan fuara binlerce ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuarda altın, gümüş, eski madeni para ve pulların yanı sıra eski madalyalar koleksiyoncular tarafından üç gün boyunca sergilenecek. Olan fuar ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

WORLD MONEY FAIR Madeni para koleksiyonu fuarı İlk kez İsviçre’nin Basel Şehri’nde yapılmaya başlanan fuara her yıl Berlin ev sahipliği yapıyor.

ha-ber.com/Orhan Önaldı/ Berlin

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.