Kaderin Gözünden Fragmanı YouTube Dönmeye Başladı

Kaderin Gözünden Fragmanı YouTube Dönmeye Başladı

ABONE OL
13:39 - 20/06/2020 13:39
Kaderin Gözünden Fragmanı YouTube Dönmeye Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Genç yönetmen, Halil Ibrahim Özdoğan imzasiyla sonbahar ayında çıkacak olan kısa metrajlı filme ait teaser,  youtube kanalında dönmeye başladı.

PiyafilmProduktion  ürünü olan  kısa metrajlı sonbahar ayında piyasada gösterime çıkacak olan filmde, oyuncu, Ahmet Çavunmirza, Emre Faik Eser ve  minik yıldız  Zeynep Polat  rol aldılar.

Oyunun yönetmen ve kurgusu, Halil İbrahim Özdoğan’a, senaryo Emre Faik Eser‘e ait olup, makyör Handan Yılmaz, storyboard Elçin Çağla Çınar, ses teknisyeni Mehmet Polat, Işık Mehmet Şerif Özdoğan, set amiri Samet Özdoğan ve medya sorumlusu olarak  Ali Akdemir oyunda görev almışlardır.

Üç Karakterin Gözünden Metaforik Bir Anlatım!

Filmin kurgu ve yönetmenligini yapan genç ve   başarılı ödüllü yönetmenHalil Ibrahim Özdoğan, oyunla ilgili yaptigi aciklamada,İnsan kişiliğinin, dış dünyanın karanlık yüzü ile süregelen amansız mücadelesi ve ayakta kalma çabasının yanı sıra,  yeri geldiğinde ona kendi masumiyetini ve asaletini kurban olarak sunması, yaradılıştan çok önce yazılmış bir doğa kanunudur. Bu kısa filmimizde de, kişiliği, dış dünyayı ve masumiyeti simgeleyen üç karakterin gözünden metaforik bir anlatımla bu kanunu anlatmaya çalıştık. Bununla beraber, Kaderin bizzat kendi gözünden, insanın bu kanunla savaşını gösterdik.” dedi.

YouTube kanalında şu an teaser olarak  izlenebilen filmin, sonbahar ayında   kısa metrajlı film olarak gösterime çıkmasını amaçladıklarını belirten 22 yaşındaki genç yönetmen, ” filmin sonbaharda çıkma sebebi ise,  yurt içinde yapılacak festivallere filmin  katılmasını  sağlamaktırolarak   görüşlerini dile getirdi.

PiYAFiLM  KiMDiR?

Almanya’nın Hamburg şehrinde yaşayan, tiyatroya gönül vermiş ve senelerce bir çok oyunda oynayıp, bir çok oyunu da yazıp yönetmiş olan Ahmet Çavunmirza ve yine Hamburg’da yaşayan, amatör  ve yarı profesyonel düzeylerde bir çok sinematik-kültürel  çalışmaya imza atmış, gerçek bir sinema aşığı olan Emre Faik Eser ve sanatın her dalına gönülden bağlı, tiyatro oyunlarında yer almış ve “politik sinema“nın en tutkulu izleyicilerinden olan  Mehmet Şerif Özdoğan’ın 2020 yılında, gerek kısa gerekse uzun metrajlı filmler yaparak, sinemada amatörden profesyonele uzanan bir yola girmeleri ile başlamıştır,  Piyafilm’in kuruluş öyküsü.  Filmlerin kurgusunu ve yönetmenliğini yapan, Halil Ibrahim Özdoğan ise,  henüz 22 yaşındadir.   Özdoğan, Almanya genelinde film festivallerindeki bir çok ödülü kazanmasının yanı sıra,  2017 yılında Norveç’de yapılan uluslararası gençlik film festivalinde de,  “Jüri Özel Ödülü“nü almıştır.

instagram: https://www.instagram.com/piyafilmpro

facebook: https://www.facebook.com/piyafilmprod

twitter:  https://twitter.com/xalit_23

ha-ber.com/Ali Akdemir/Hamburg

 

 

 

 

 

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.