İzin çıktı: Almanya’da Mayorka satışları patladı

İzin çıktı: Almanya’da Mayorka satışları patladı

ABONE OL
12:14 - 14/03/2021 12:14
İzin çıktı: Almanya’da Mayorka satışları patladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

14 Mart Pazar gününden itibaren Mallorca artık bir risk olmayacak.

Dünyaca ünlü  Akdeniz tatil adası Mayorkaya yönelik seyahat uyarısı kaldırılmadı ile beraber seyahat acentalarında telefonlar kilitlendi .

Alınan bilgilere göre Almanların 19 Mart’tan itibaren yüksek sayıda Mayorkadaki otellere çok yoğun rezervasyon yapacağı bekleniyor .

Dün karantinasız seyahat izin kararının açıklanmasından sonra  gece geç vakitte tanıdığı seyahat acentası satış elamanlarını arayanların ve rezervasyon yaptıranların olduğu bildirildi .

Avrupa’daki önemli havayolu şirketleri de hemen uçuş programlarını açıkladılar :

İlk açıklama Nürnberg havalimanı tarafından yapıldı:  Buna göre Eurowings ile Nürnberg’den Balear Adası’na ilk uçuş 19 Mart 2021’de başlayacak. Nisan ayında, Nürnberg’den Palma de Mallorca’ya Corendon Airlines, Eurowings ve Ryanair nonstop olarak Almanları İspanyol tatil adasına taşıyacak

TOUREXPI tarafından geçilen İzin çıktı: Almanya’da Mayorka satışları patladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İzin çıktı: Almanya’da Mayorka satışları patladı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İzin çıktı: Almanya’da Mayorka satışları patladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.