İsrailli rehinelerden 5’inden sorumlu olan grubumuzla bağlantımız kayboldu

İsrailli rehinelerden 5’inden sorumlu olan grubumuzla bağlantımız kayboldu

ABONE OL
18:55 - 23/12/2023 18:55
İsrailli rehinelerden 5’inden sorumlu olan grubumuzla bağlantımız kayboldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İsrail’e 7 Ekim’de düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişiyi rehin alan Filistinli grup Hamas’tan yapılan açıklamada, 5 İsrailli rehineden sorumlu olan bir gruplarıyla bağlantılarının kaybolduğu belirtildi.

Beraberlerinde 5 İsrailli rehine bulunan grubun İsrail’in hava saldırılarında hayatlarını kaybetmiiş olabilecekleri belirtiliyor.

Hamas’ın silahlı kanadı İzzetin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, İsrailli rehinelerle birlikte olan Hamas militanlarının İsrail’in düzenlediği bir hava saldırısında hayatlarını kaybettiklerine inandıklarını söyledi.

Hamas 7 Ekim’de düzenlediği saldırılarda aralarında farklı ülke vatandaşlarının da bulunduğu 200’den fazla kişiyi rehin almıştı. Şu ana kadar yapılan operasyonlar ve takaslarla 100 rehine serbest kaldı. Gazze’de hali hazırda rehin tutulan İsrailli sivil ve asker sayısı 129.

VOA tarafından geçilen “İsrailli rehinelerden 5’inden sorumlu olan grubumuzla bağlantımız kayboldu” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “İsrailli rehinelerden 5’inden sorumlu olan grubumuzla bağlantımız kayboldu” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “İsrailli rehinelerden 5’inden sorumlu olan grubumuzla bağlantımız kayboldu” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.