İsrail Türkiye’yi Riskli Ülke Sıralamasından Çıkarıyor 

İsrail Türkiye’yi Riskli Ülke Sıralamasından Çıkarıyor 

ABONE OL
16:12 - 06/01/2022 16:12
İsrail Türkiye’yi Riskli Ülke Sıralamasından Çıkarıyor 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

İsrail aralarında Türkiye ve ABD’nin bulunduğu yedi ülkeyle ilgili yüksek COVID riski uyarısını kaldırıyor. Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, her ne kadar hızla yayılsa da Omicron varyantının ölüm riskinin az olması nedeniyle bu kararın alındığı bildirildi.

İsrail, Kasım ayında, ülkeye yabancıların girişini yasaklamış ve kırmızı listesini genişleterek vatandaşlarının bu listedeki ülkelere gidişini engellemişti. Orta seviyede risk taşıyan ülkeler sarı listeye alınmış ve bunlara da bazı seyahat kısıtlamaları getirilmişti.

Alınan kararlar ülkede kış turizmini olumsuz etkiliyordu.

İsrail’in kırmızı listesinde ABD, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Etiyopya, Türkiye, Tanzanya, Meksika ve İsviçre bulunuyor. Liste bu geceden itibaren geçersiz sayılacak. Ancak kararın, Bakanlar Kurulu ve Meclis’ten de geçmesi gerekiyor.

VOA tarafından geçilen İsrail Türkiye’yi Riskli Ülke Sıralamasından Çıkarıyor  haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İsrail Türkiye’yi Riskli Ülke Sıralamasından Çıkarıyor  haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İsrail Türkiye’yi Riskli Ülke Sıralamasından Çıkarıyor  haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.