İsrail Dışişleri Bakanı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert tepki

İsrail Dışişleri Bakanı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert tepki

ABONE OL
16:30 - 02/12/2023 16:30
İsrail Dışişleri Bakanı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, X platformundan paylaştığı mesajında ülkesinin Hamas’ı tamamen bitireceğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gazze’den kaçan Hamas üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, X platformunda yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi X platformu hesabını da etiketledi. Cohen mesajında “Hamas-IŞİD terör örgütü bir süre sonra Gazze’de var olmayacaktır. İsrail’in güvenliği ve bölge sakinleri için daha iyi bir gelecek yaratmak adına Gazze’yi Hamas’tan kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

Cohen mesajının devamında da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi ve “Siz Erdoğan, öldürülmeyen etkisiz hale getirilmeyen ve Gazze’den kaçan Hamas teröristlerini ülkenizde ağırlamaktan memnuniyet duyarsınız” dedi.

Erdoğan bir süre önce yaptığı açıklamada, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu için “Gazze kasabı” ifadesini kullanmıştı.

Türkiye’den İsrail Dışişleri Bakanı Cohen’in açıklamasına dair henüz bir açıklama ya da yorum gelmedi.

VOA tarafından geçilen İsrail Dışişleri Bakanı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert tepki haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İsrail Dışişleri Bakanı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert tepki haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İsrail Dışişleri Bakanı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert tepki haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.