“İğneada Açıklarında Mayın Tespit Edildi”

“İğneada Açıklarında Mayın Tespit Edildi”

ABONE OL
16:53 - 28/03/2022 16:53
“İğneada Açıklarında Mayın Tespit Edildi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Milli Savunma Bakanlığı bugün, Bulgaristan sınırına yakın İğneada açıklarında mayın tespit edildiğini açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “28 Mart 2022 günü sabah saatlerinde Bulgaristan sınırına yakın İğneada açıklarında bir mayın tespit edilmesi üzerine olay mevkisine bölgede bulunan Sualtı Savunma (SAS) Timleri süratle intikal ettirilmiştir. Bahse konu mayın SAS Timleri tarafından emniyete alınmış ve etkisiz hale getirmek maksatlı müdahaleye başlanmıştır” denildi.

İstanbul Boğazı’nın Karadeniz’e bağlandığı Sarıyer-Garipçe açıklarında da önceki gün, mayına benzer bir cisim bulunduğu açıklanmış, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar cismin mayın olduğunun tespitinin ardından emniyetli bir bölgeye çekildiğini söylemişti.

VOA tarafından geçilen “İğneada Açıklarında Mayın Tespit Edildi” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “İğneada Açıklarında Mayın Tespit Edildi” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “İğneada Açıklarında Mayın Tespit Edildi” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.