Hem Berberler Hem de Müşteriler Mutlu!

Hem Berberler Hem de Müşteriler Mutlu!

ABONE OL
14:54 - 07/03/2021 14:54
Hem Berberler Hem de Müşteriler Mutlu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bundan yaklaşık 2,5 ay önce, Almanya’da koronavirüs vakalarının yüksek seyretmesi üzerine 16 Aralık 2020’de temel ihtiyaçların karşılanmasını sağlayan marketler, eczaneler, bankalar, akaryakıt istasyonları gibi işletmeler dışındaki tüm dükkanların kapatılması kararlaştırılmıştı.

Almanya’da korona kısıtlamaları kapsamında 16 Aralık’tan beri kapalı olan kuaförler, 1 Mart itibarıyla yeniden hizmete girdi. Hizmete kapatılan kuaför ve berber salonları itibaren yeniden müşterilerine kapılarını açtı.

1 Mart tarihinden itibaren uzunca bir aradan sonra, Almanya’da kuaför, berber merkezleri yeniden hizmet vermeye başladı. Bu durumdan müşterilerini, hijyen kurallarına da dikkat ederek alan kuaförler, hem de uzunca aradan sonra tekrar saç bakımlarını yaptıran müşteriler bu durumdan memnun kaldılar. Müşterilerini kabul etmeye başlayan kuaför salonlarına ilgi ise büyük.

BALATDÜKKANI AÇACAĞIM GECE HEYECANDAN UYUYAMADIM

Hamburgluların yakından tanıdığı, sanatçı ve yardımsever renkli kimliğiyle de tanınan berber Cahit Balat “Yaklaşık 2,5 kapalıydık. Zor günler geçirdik. Hayatımda ilk defa 2,5 ay boyunca kapalı kaldık. Kurallara dikkat ederek iş yerimizi tekrar açtık. Hijyen kurallarına uyuyoruz. Gerekli önlemlerimizi aldık. Uzunca bir aradan sonra ilk günün heyecanını sabırsızlıkla çektim. Dükkânı açacağım gece heyecandan uyuyamadım. Tekrar müşterilerimle birlikte olma heyecanı anlatılmaz bir duygu. Sanırım benim duyduğum heyecanı tüm meslektaşlarım da hissetmiştir.  Sanki mesleğe yeniden başlıyor gibiydim. İlk günkü heyecanla işimize tekrar devam ediyoruz. Bu durumdan müşterilerimiz de çok memnun” dedi.

Berbere saçlarını kestirmeye gelen müşteriler ise çok mutlu olduklarını berberlerin açılmasının çok iyi olduğunu söylediler.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.