“Hedefimiz Mart sonunda gemilerin Gazze için yola çıkması”

“Hedefimiz Mart sonunda gemilerin Gazze için yola çıkması”

ABONE OL
21:49 - 10/02/2024 21:49
“Hedefimiz Mart sonunda gemilerin Gazze için yola çıkması”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Gazze’deki ablukanın kalkması ve insani yardımın ulaştırılması amacıyla yola çıkmaya hazırlanan Uluslararası Özgürlük Filosu, İstanbul’da basın açıklaması düzenledi.

10 ülkeden gelen aktivistlerin katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Özgürlük filosu üyelerinden İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Gemileri satın alıyoruz, gemi sayısı Mavi Marmara’dakinden az olmayacak ve hedefimiz Mart sonunda gemilerin yola çıkması” ifadelerini kullandı.

“Binlerce ton acil insani yardımı taşıyan bir filoyu Gazze’deki Filistinlilere ulaştırmayı hedefliyoruz”

Toplantıda söz alan Avustralyalı aktivist Rebecca Semaan, “Yakın zamanda, binlerce ton acil insani yardımı taşıyan bir filoyu doğrudan Gazze’deki Filistinlilere ulaştırmayı hedefliyoruz. Özgürlük Filosu Koalisyonu, Mısır hükümetinden Gazze’ye insani yardımın tesliminin kolaylaştırılmasını istemektedir. Değerlerimizi ve hedeflerimizi paylaşan dünya çapındaki tüm sivil toplum kuruluşlarını, bu harekete destek olmaya ve katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

VOA tarafından geçilen “Hedefimiz Mart sonunda gemilerin Gazze için yola çıkması” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Hedefimiz Mart sonunda gemilerin Gazze için yola çıkması” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Hedefimiz Mart sonunda gemilerin Gazze için yola çıkması” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.