Havaalanı Çalışanı Uçak Çaldı

Havaalanı Çalışanı Uçak Çaldı

ABONE OL
19:20 - 04/09/2022 19:20
Havaalanı Çalışanı Uçak Çaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Mississippi eyaletinde bir havaalanı çalışanı çaldığı uçağı bir markete düşürmekle tehdit etti. Gökyüzünde endişeli anların yaşanmasına neden olan 29 yaşındaki Cory Wayne Patterson saatler sonra uçağı indirerek teslim oldu.

Patterson 911’i arayarak Tupelo kentinde çaldığı uçakla Walmart dükkanına çarpacağını belirtti.

Bunun ardından bölgedeki Walmart dükkanı boşaltıldı, Patterson’u ikna çabaları başladı. Bu çabalar saatlerce sürdü. İkna çabalarının uzaması nedeniyle uçağın yakıtının bitebileceği ihtimali de gündeme geldi.

Cory Wayne Patterson’a teslim olduktan sonra hırsızlık ve terör tehdidi yapmak suçlamaları yöneltildi.

Patterson’un havacılık sektöründe 10 yıldır çalıştığı ve biraz uçuş eğitimi almış olduğu belirtildi. Bununla birlikte yetkililer Patterson’un uçağı indirmeyi bilmediğini kaydetti.

Yetkililer uçağın inişte zarar gördüğünü ama hala çalışır durumda olduğunu da belirtti.

Patterson’un Facebook’tan bir veda mesajı yayınlandığı ve mesajında aslında kimseye zarar vermek istemediğini belirttiği de ortaya çıktı.

Tupelo Belediye Başkanı Todd Jordan, Patterson’ın olay sırasında bi rara aile üyeleriyle iletişime geçtiğini söyledi. Jordan, Patterson’ın ihtiyacı olan yardımı alacağını umduğunu da belirtti.

VOA tarafından geçilen Havaalanı Çalışanı Uçak Çaldı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Havaalanı Çalışanı Uçak Çaldı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Havaalanı Çalışanı Uçak Çaldı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.