Hamm AKM Anneleri unutmadı

Hamm AKM Anneleri unutmadı

ABONE OL
14:21 - 11/05/2020 14:21
Hamm AKM Anneleri unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hamm Cemevi Yönetim Kurulu, İnanç Önderleri, Kadınlar ve Gençlik kolu Anneler gününde Anneleri unutmadı.

Salgın nedeniyle her yıl dernekte kutlanan Anneler günü her yerde olduğu gibi bu kez Hammda’ da kutlanamadı.

Buna rağmen Hamm Hacı Bektaşi Veli Alevi Kültür Merkezi (HBVAKM) Anneler Günü’nde 200’e yakın üyesine kırmızı karanfil, bir tablo çikolata ve iki tane yüz maskesi dağıttı.

Cemevi yönetimi bünyesinde oluşturulan bir ekip Hamm’ a bağlı tüm mahallelerde ve komşu şehirlerdeki Anne’ lere giderek hediyelerini tek tek dağıttı.

Yaptıkları aktif faaliyetler ve çalışmalarla her zaman takdir toplayan, Kuzey Ren Vesfalya Eyaletinin en önemli Cemevlerinden birisi olan HBVAKM bu aksiyonuyla onlara güzel bir sürpriz yaparak Annelerin gönlünü fethetti.

Tüm dernek üyeleri bu zarif ziyaretlerinden ve evlere kadar getirilen hediyelerden dolayı yönetime, Cafer Kaplan ve İsmail Gülfırat dedelere sonsuz teşekkür ettiler.

Anneler gününde yine başta Başkan Mehmet Akbaba, Hamm AKM üyesi olan Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu İnanç Kurulu başkanı Cafer Kaplan dede ile İsmail Gülfırat dede ve diğer yöneticiler sosyal medyada da yayınlanan mesajlarında hizmet verenlere teşekkür ederken Annelerinde Anneler gününü en içten dileklerle kutladılar.

ha-ber.com/Mehmet Tanlı/Hamm

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.