Hamburg Fenerbahçe Derneği yeni yuvasına kavuştu

Hamburg Fenerbahçe Derneği yeni yuvasına kavuştu

ABONE OL
21:32 - 20/10/2023 21:32
Hamburg Fenerbahçe Derneği yeni yuvasına kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

22 yılın üzerinde aktif faaliyetleriyle Almanya’nın Hamburg şehrinde kamuoyunda tanınan Hamburg Fenerbahçe Derneği, Schenefeld semtinde kalabalık ve çoşkulu davetli topluluğunun katıldığı bir açılış töreniyle yeni yuvasına kavuştu.

Kuzey Almanya’da iş, spor, sivil-toplum temsilcileri, sporseverleri ve siyasileri bir araya getiren açılış törenine, Hamburg Türk Konsolosluğu adına, konsolos Mehmet Macit katıldı.

RENKLİ İSİMLERDEN OLUŞAN KATILIMCILAR

Açılış töreni etkinliğine, Hamburg Parlamentosu Eyalet Milletvekilleri Güngör Yılmaz, Ali Şimşek, siyasetçi Bayram İnan, derneğin kurucu başkanı, Mehmet Yalçın, Hamburg’un İstanbul Fahri Konsolosu Selim Ataş, CHP Hamburg Birliği Başkanı Hulisi Işıtan, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş taraftar derneklerinin temsilcileri ile Fenerbahçe’ye gönül veren üyeler ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Uzun süredir titiz bir çalışmayla dernek lokalinin açılışına hazırlanan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nin program sunumunu Mehmet Taner yaptı. Efsane başkan olarak adlandırılan Mustafa Çömlek’in açılış ve selamlama konuşması ile başlayan etkinlikte dernek yöneticileri ve siyasi partilerden konuşmacılara da söz verildi. Köln ve Almanya Fenerbahçeliler Derneği başkanı Yakup Işıklar’ın da katıldığı toplantı renkli görüntülere sahne oldu.

BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ!

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programdaki ilk konuşmayı, derneğin 17 yıldır başkanlığını yapan Mustafa Çömlek yaptı. Başkan Çömlek, derneğin bugünlere gelmesinde emeği geçenlerin de tek tek ismini okuyarak sahneye çağırdı ve kendilerine teşekkür etti.

Konuşmasının devamında başkan Çömlek birlik, dostluk, barış mesajları vererek, Köln Fenerbahçeliler dernek başkanı Yakup Işıklar’ı örnek göstererek, „Biz yönetim olarak asla bu polemiklere girmiyoruz. Taraftarlarımızdan ricamız siz de girmeyin. En güzel cevap, cevap vermemektir “dedi.

Köln Fenerbahçeliler Derneğinin 27 yıldır başkanlığını yapan Yakup Işıklar’da yaptığı konuşmada, „ Dernekler olarak bizler, yalnız Türkiye’ye değil, yaşadığımız kentte de özellikle genç neslin camiaya kazandırılması için kurslar, seminerler, geceler düzenlenmesi yoluyla faaliyetler sergilemeliyiz. Biz kocaman bir aileyiz “dedi.

ha-ber.com/ Ali Akdemir/Hamburg
Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.