Haluk Levent Hamburg`u salladı

Haluk Levent Hamburg`u salladı

ABONE OL
14:00 - 12/11/2023 14:00
Haluk Levent Hamburg`u salladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Anadolu rock müziğinin güçlü sesi Haluk Levent, B2C ENTERTAINMENT ve Deniz Bahra organizesinde, Hamburg’un tanınmış mekânı DOCKS’da muhteşem bir konser verdi.

Konser salonunun hıncahınç dolduğu ve uzun süre adından söz edilecek olan konserde, sanatçı hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı!

Haluk Levent’i dinlemek için Kuzey Almanya’nın birçok yerinden Hamburg’a akın eden yüzlerce müziksevere unutamayacağı bir gece yaşatan sanatçı, sahne performansı ile katılımcılara görsel bir şölen sundu.

HAYRANLARINI MEST ETTİ!

Altı kişiden oluşan canlı orkestrasıyla sahneye çıkan sanatçı ilk olarak kaçış şarkısıyla programına başladı.  Daha sonra sevilen eserlerinden Mahsus Mahal, Ankara, Bir yarim olsun isterdim, Anlasana, Nereye saklarsın, Haber saldım dört bir yana, Aşkın mahpushane, Ayrılık, Bu şehirden gidelim, Elfida, Dağlar mı yollar mı, Zor aşk, Bir gece vakti, Nerdesin, Bahçe duvarından aştım, Yollarda bulurum seni, Deniz üstü köpürür gibi eserleri mükemmel yorumu ve enerjik sahne performansıyla seslendirdi.

SİZLERİ ÖZLEMİŞİM

Izleyenlerine hitaben yaptığı konuşmada, Hamburglularla tekrar buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren tanınmış sanatçı, „ Sizleri özlemişim. Tam 30 yıldır hiç bıkmadan usanmadan sahnelerde şarkı söylüyorum. Sizlerin bana verdiği destek bana güç ve moral veriyor, beni çok mutlu ediyor“ dedi.

Sanatçı konuşmasının devamında annesiyle olan bir anısını anlatarak annesini çok sevdiği, „Çemberimde gül oya “isimli türküyü onun anısına seslendirdi.

SEYİRCİLERİN ARASINA GİREREK, BAZI HAYRANLARI İLE DANS ETTİ!

Programı esnasında son derece samimi ve içten davranışları seyirci tarafından uzun süre alkışlandı. Programı esnasında sahneden inerek seyircilerin arasına karışan Haluk Levent onlarla samimi diyaloglara girerek, bazı hayranları ile de dans etti.

Sahnedeki rahat ve samimi davranışları ile izleyicilerden tam not alan sanatçıyı hayranları uzun süre alkışladı.

FİNALDE iZMİR MARŞI

Seyirciye yaklaşık 2 saat süren başarılı dolu dolu geçen bir konser sunan sanatçı finalde, „ Dün sabah 10 kasımda Ata’mızın ölüm yıl dönümde onu bir kez daha hasret ve özlemle andık.  Yıllar geçtikçe daha fazla bir hasret ve özlemle onu anıyoruz. Onu anmakla kalmıyoruz, demokrasiye, eşitliğe, insan haklarını, sevgiyi, eşitliği yaşatmaya devam edeceğiz. Yaşasın tam bağımsız Türkiye “dedi.

Sanatçı Haluk levent finalde İzmir marşını seyircinin eşliğinde birlikte söyleyerek programına son verdi.

GAZETECİ ALİ AKDEMİR MÖLLN‘Ü ANIMSATTI

Program sonunda gazeteci Ali Akdemir sanatçı ile kısa bir söyleşi yaptı. Söyleşide sanatçıya toplumsal-sosyal olaylara karşı duyarlılığından dolayı bir kez daha teşekkür eden Akdemir, 31 yıl önce Mölln kasabasında ırkçı saldırı sonucu yaşamlarını yitiren 3 kişilik aileye bundan tam 25 yıl önce birlikte yaptıkları geçmiş olsun ziyaretini hatırlattı. Ziyaretle ilgili o günlerde günlük bir gazetede çıkan gazete küpürünü gösterdi. Sanatçı Haluk Levent’in gazeteci Ali Akdemir’in insanlık tarihine kara bir leke olarak girecek olan bu olaya ilişkin anıyı anımsatması karşısında, duygulandığı görüldü.

ha-ber.com/Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

  

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.