Gaziantep’te ‘Canlı Bomba’ Paniği

Gaziantep’te ‘Canlı Bomba’ Paniği

ABONE OL
20:24 - 26/05/2022 20:24
Gaziantep’te ‘Canlı Bomba’ Paniği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde “kendisini patlatacağını” söylediği ileri sürülen bir kişi, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

İddiaya göre Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen bir kişi, üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek, polislere “kendisini patlatacağını” söyledi. Uyarılara rağmen yere yatmayan şahıs canlı bomba olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vuruldu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nün bulunduğu Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, tedbir amaçlı yaya ve araç trafiğine kapatılırken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Açılan ateş sonucu yaralanan şahıs bomba imha ekibinin kontrolu sonrası olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye sevk edildi.

Vali açıklama yaptı

Gaziantep Valisi Davut Gül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi polislerimizce yaralı olarak etkisiz hale getirildi. Olay çok yönlü araştırılmakta olup ilgili kişinin çok sayıda adli kaydı bulunmaktadır. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

VOA tarafından geçilen Gaziantep’te ‘Canlı Bomba’ Paniği haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Gaziantep’te ‘Canlı Bomba’ Paniği haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Gaziantep’te ‘Canlı Bomba’ Paniği haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.