Gazeteci Ergül Balıkesir’de son yolculuğuna uğurlanacak

Gazeteci Ergül Balıkesir’de son yolculuğuna uğurlanacak

ABONE OL
23:24 - 23/03/2021 23:24
Gazeteci Ergül Balıkesir’de son yolculuğuna uğurlanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Duisburg şehrinde yakalandığı koronavirüse karşı yaşam mücadelesini kaybeden Balıkesirli gazeteci İbrahim Ergül‘ün cenazesi yarın, 19 Ocak Salı günü saat 12.00-13.000 arası Balıkesir’de, Başçeşme Mezarlığında kılınacak cenaze namazının ardından, aile mezarlığına defnedilecek.

40 yılın üzerinde basın camiasına hizmet veren ve en son olarak muhabirce gazetesinin yayın danışmanı olarak görev yapan İbrahim Ergül, 25 Aralık 2020 tarihinden beri hastahanenin yoğun bakım servisinde Kovid 19 pozitif hastalığına karşı tedavi görmekteydi. Ergül 16 Ocak Cumartesi günü, 58 yaşında hayata veda etmişti.

Beyefendiliği, güler yüzlülüğü ve esprili kişiliğiyle tanınıyordu!

Almanya’dan ulusal ve yerel basına yaptığı yazılı ve görsel haberlerle tanınan ve sevilen usta gazeteci İbrahim Ergül için bugün (18 Ocak 2021) yaşadığı yer olan Duisburg’un Rheinhausen semtindeki camide cenaze namazı kılındı.

Usta kalem İbrahim Ergül çok sevdiği memleketi Balıkesir’de defnedilmek üzere Türkiye’ye gönderildi.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan İbrahim Ergül, Almanya’nın Duisburg şehrinde 40 yılın üzerinde basın camiasına hizmet vermişti. En son olarak muhabirce gazetesinin yayın danışmanı olarak görev yapan İbrahim Ergül, Koronavirüsten yaşamını Almanya’da kaybeden 21’inci Türk kökenli gazeteci oldu.

Çevresinde sosyal ve renkli kişiliğiyle tanınan Duisburg’ta 2006 yılında kurulan Almanya Balıkesirliler Derneği (BALDER)’nin de kurucuları arasında yer alan ve koyu bir Fenerbahçe futbol taraftarı olan Ergül’ün ölümü başta ailesi olmak üzere, mesai arkadaşlarını ve sevdiklerini üzüntüye boğdu.

Türkiye ve Balıkesir sevdalısı bir yürek olan İbrahim Ergül, Almanya’da Balıkesir’i tanıtma çalışmalarında da etkin olarak görev almıştı.

GÜLE GÜLE GÜZEL İNSAN!

Seni ebediyete uğurlarken, “güle güle güzel insan, seni hep o tatlı gülümsemenle anacağız. Sen anılarımızda yaptığın haberlerle ve bir centilmen kişilik olarak yaşamaya hep devam edeceksin.  Işıklar içinde uyu, sen bizi hiç incitmedin toprakta seni incitmesin “diyoruz.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesiyle, sevenlerine ve meslek camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.