Gazeteci Ali Akdemir’e Doğum Günü Jesti

Gazeteci Ali Akdemir’e Doğum Günü Jesti

ABONE OL
23:21 - 02/05/2021 23:21
Gazeteci Ali Akdemir’e Doğum Günü Jesti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

1 Mayıs İşçi Bayramının tüm dünyada kutlandığı gün, yeni yaşına giren Ali Akdemir‘e, arkadaşlarından sürpriz doğum günü jesti geldi.

Hamburg Türk Basın Birliği üyesi gazeteciler Rıza Atamtürk ve Hurşit Köse, Behçet Algan, Ali Akdemir ve Halil Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu “Hamburg Muhtarı” TV programının canlı olarak yapıldığı esnada sürpriz bir şekilde stüdyoya gelerek, Ali Akdemir’in doğum gününü kutlayarak tebrik ettiler.  Akdemir’e Brotkorb pastahanesi sahibi Celal Pamukoğlu tarafından hazırlanan özel bir pastayı sundular.

HATIRLANMAK GÜZEL

Beklenmedik bu sürpriz doğum günü kutlamasından son derece memnun kalan gazeteci Ali Akdemir, bu jesti organize eden, Algan, Köse ve Atamtürk’e teşekkür ederek, “Tüm Dünyayı etkisi altına alan, Korona günlerinde doğum günüme maalesef buruk bir şekilde girmiştim. Emeğin Bayramı olan 1 Mayıs’a denk düşen doğum günümü aslında her yıl, 1 Mayıs alanlarında coşkuyla kutlardım! Ama bu yıl Kovid 19 nedeniyle çalışarak girmiştim. Her doğum günü; İçinde biraz hatırlanma isteğini, biraz zamana karşı direnişi, biraz umut tadında yaşama isteğini, biraz da yaşayamadığımız güzel günleri yaşama arzusunu içinde barındırır. Bu duygular içerisinde gerek bugün burada bana sürpriz doğum kutlaması yapan, gerekse de sosyal medya hesaplarından doğum günümü kutlayan tüm dost yüreklere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.