FB VE GS´NİN ATOM BOMBASI ETKİSİ

ABONE OL
12:34 - 30/12/2023 12:34
1

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TFF başkanı Büyükekşi Türk milletine ve Futboluna büyük ihanet etmiştir. Süper Kupa karşılaşması Suudi Arabistan’da oynanması için böylesine yanlış karar verilmemeliydi.

Şeriatla yönetilen bir ülkede Cumhuriyet hayranı Atatürk sevdalısı futbolcularımızın orda ne işi vardı? Eğer örnek olacaklarsa kurallar protokolle önceden belirlenip. Hangi şart ve koşularla maça çıkılacak önceden belirlenmeliydi.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin iki büyük takımı GS ve FB Milli marşımıza ve Atatürk’e sahip çıkıp Türk milletinin onurunu gururunu çiğnetmemiştir. Bu cesur karar yönetici ve futbolcuların

Cumhuriyete bağlı olduğunu iki ezeli rakip takımın ortak kararı halkımızı bütünleştirdi. Süper kupanın iki takımın bir bütün elmanın yarısı olduğunu cesurca tekrar gösterdi.

Türkler Müslüman ama Arap bedevisi değildir.

Tarih boyunca Türk milleti esareti hiç kabul etmemiştir. — Türk milleti tarih boyunca Yurtta barış Dünya’da barış prensibi ile yaşamıştır.

Zor ve dar günlerde tek yürek tek bilek olmuşlar emperyalistlere hiçbir zaman boyun eğmemişlerdir ve teslim olmamışlar.

FB ve GS futbolcuları süper kupa karşılaşması için sahaya çıkmadan önce maçın iptali atom bombası gücündeki tepkileri hainleri yerle bir etmiştir.! Bunun adı spor tarihinde silahsız devrimdir.

Tabii anlayana!

Bu eylem Dünya’daki spor severlerin yüzde yüz dikkatini çekmiştir.

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları ve sportif karşılaşmalar T.C. devleti topraklarında şölenlerle yapılmalı. Ulusal birlik beraberlik toplumsal barış ve sevinç beraber kutlanmalı.

Sporun ne kadar önemli olduğu kitle psikolojisini sosyal dayanışmayı ne ölçüde eklediğini dünya basını ve halkları merakla izlemiş ve verilen olumlu tepkilere şahit olmuştur.

Fenerbahçe ve Galatasaray yönetici ve futbolcuları taraftarları Dünya’da görülmemiş bir dayanışmaya imza atmış olup gönlümüzün şampiyonları olmuştur.

“Sportif mücadele ve dayanışma silahlardan ve paradan üstün olduğunu” bir kere daha kendini göstererek dünya tarihine geçecek örnek eylem yaptılar.
***
2024 yılında sağlık ve mutluluk dilgimle hoşça ve dostça kalın sevgili okurlarım.

Necati Aydın
Dipl. Kfm.
Finans Danışmanı

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.