Et lokantası zinciri Maredo’da ışıklar sönüyor, iflas kapıda

Et lokantası zinciri Maredo’da ışıklar sönüyor, iflas kapıda

ABONE OL
16:44 - 19/01/2021 16:44
Et lokantası zinciri Maredo’da ışıklar sönüyor, iflas kapıda
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın geleneksel et lokantası zinciri Maredo’da ışıklar sönüyor. Maredo tüm çalışanlarını çıkaracağını duyurdu.

1973 yılında kurulan biftek konusunda uzmanlaşmış bir Almanya’nın biftek konusunda dünyaca isim yapmış restoran zinciri MAREDO’nun kapanacağı büyük bir üzüntü yarattı.

Maredo, Korona krizinin başlamasından kısa bir süre sonra iflas başvurusunda bulunmuş ve devletten yardım geleceğini ummuştu.

Genel müdür Klaus Farrenkopf‘ın yaptığı açıklamada, şirkette ücret ve maaşları ödeyebilmek için neredeyse hiç likidite kalmadığı için bu adımı atmaya zorlandığını bildirdi.

MAREDO’nun devlet’ten beklenen Kasım ve Aralık yardımlarının artık kesinlikle verilmeyeceği gerçeğiyle daha da kötüleşti.

Devlet yardım etmedi

Acil yardım için hem Kuzey Ren Vestfalya Ekonomi Bakanı Andreas Pinkwart’a hem de Federal Ekonomi Bakanı Peter Altmaier’e başvurup destek isteyen Maredo yönetimi sorumlu makamlardan hiç bir tepki alamadı.

Bunun üzerine tüm çalışanları işten çıkarmaktan başka seçeneğini kalmayan Maredo. zaten çok sert kapanma uygulayan Almanya’daki şubelerinde artık faaliyet gösteremeyecek. (Tourexpi)

Resim: © Public Domain

TOUREXPI tarafından geçilen Almanya’nın geleneksel et lokantası zinciri Maredo’da ışıklar sönüyor – iflas kapıda haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya’nın geleneksel et lokantası zinciri Maredo’da ışıklar sönüyor – iflas kapıda haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Almanya’nın geleneksel et lokantası zinciri Maredo’da ışıklar sönüyor – iflas kapıda haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.