Efsane Sunucu Larry King Hayatını Kaybetti

Efsane Sunucu Larry King Hayatını Kaybetti

ABONE OL
12:30 - 24/01/2021 12:30
Efsane Sunucu Larry King Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Amerikan televizyon dünyasının efsane isimlerinden Larry King, 87 yaşında hayatını kaybetti.

King’in ölümü, “Larry King Live” programının sunucusu olarak 1985-2010 yılları arasında 25 yıl görev yaptığı CNN televizyonu tarafından, ailesine yakın bir kaynağa dayandırılarak duyuruldu.

Larry King, 60 yılı aşan uzun kariyeri boyunca dünya liderleri, politikacılar ve eğlence dünyasının ünlü isimleri dahil on binlerce kişiyle röportajlar yaptı.

2013 – Larry King

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, King Covid-19 teşhisiyle bir süre önce hastaneye kaldırılmıştı. CNN, yıllardır çeşitli sağlık sorunları yaşayan, 2019’da geçirdiği felçte ölümün eşiğinden dönen King’in, bir haftayı aşkın bir süredir Los Angeles’taki Cedars Sinai Tıp Merkezi’nde yattığını bildirdi.

King tarafından kurulan televizyon yapım şirketi Ora Medya da, ünlü sunucunun Los Angeles’taki hastanede hayata gözlerini yumduğunu belirtti. Açıklamada, “Radyo, televizyon ve dijital medyadaki çeşitli platformlarda ve 63 yıl boyunca Larry’nin binlerce röportajı, ödülü ve dünya genelindeki ünü, onun bir yayıncı olarak sahip olduğu eşsiz ve kalıcı yeteceğinin bir vasiyeti” ifadesi kullanıldı.

”Larry King Live”, CNN’in en çok izlenen programlarından biriydi. 1970’lerde “The Larry King Show” adlı radyo programıyla ünlenen ve CNN’le televizyon dünyasına giriş yapan King, CNN’den ayrıldıktan sonra da, internet üzerinden “Larry King Now” adlı programıyla Ora TV ve daha sonra Hulu internet televizyonu servisinde yayıncılığa devam etti. King, USA Today gazetesinde 20 yılı aşkın süre köşe yazıları yazdı.

VOA tarafından geçilen Efsane Sunucu Larry King Hayatını Kaybetti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Efsane Sunucu Larry King Hayatını Kaybetti haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Efsane Sunucu Larry King Hayatını Kaybetti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.