Corendon Havayolları, Alman 1.FC Nürnberg takımına sponsor oldu

Corendon Havayolları, Alman 1.FC Nürnberg takımına sponsor oldu

ABONE OL
11:57 - 25/07/2020 11:57
Corendon Havayolları, Alman 1.FC Nürnberg takımına sponsor oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

CORENDON Havayolları, Almanya’nın köklü takımlarından olan ve birçok Almanya şampiyonluğu bulunan, Fenerbahçeli Michael Frey’in kiralık olarak oynadığı, halen Alman ikinci liginde top koşturan 1.FC Nürnberg’e 2020/21 futbol sezonu için sponsor oldu. Corendon ,Boing 737-800 uçağı takım logosu ile süslendi.

TÖREN DÜZENLENDİ

UÇAĞIN Nürnberg Albrecht Dürer Havaalanında düzenlenen tanıtım törenine Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Havaalanı Genel Müdürü Dr. Michael Hupe, Nürnberg Futbol Kulübü adına Yönetim Kurulu üyesi Niels Rossow ile birlikte yaklaşık 50 basın mensubu katıldı.

1.FC NÜRNBERG GÖKLERİ FETHETMEYE HAZIRLANIYOR

CORENDON Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Nürnberg kulübü ile güzel bir ortaklığa imza attıklarını ifade etti ve “Nürnberg’den Yunanistan, İspanya, Türkiye, Mısır ve İtalya’daki tatil yerlerine Ekim ayından itibaren yaklaşık 50 uçuş planlıyoruz. Bu şekilde Nürnberg Havalimanı’nda en çok uçuşu olan tatil taşıyıcısı olacağız” diye konuştu.

HAVAALANI Genel Müdürü Dr. Michael Hupe, Korona döneminde sözünde duran Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Karaer’e teşekkür ederken, Nürnberg Futbol Kulübü adına konuşan Yönetim Kurulu üyesi Niels Rossow’da çok mutlu olduklarını bildirdi.Törende pasta ve kurdele kesilirken davetlilere ikramda bulunuldu.

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.