CHP Kuzey Bavyera Birliğinde yeni Başkan Serhat Öztürk oldu

CHP Kuzey Bavyera Birliğinde yeni Başkan Serhat Öztürk oldu

ABONE OL
23:59 - 27/05/2022 23:59
CHP Kuzey Bavyera Birliğinde yeni Başkan Serhat Öztürk oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

CHP Kuzey Bavyera Birliği olağan genel kurulda yeni yöneticilerini seçti. Genel Kurul’da İstanbul Milletvekili Yunus Emre’de hazır bulundu. Oy kullanma hakkında sahip 183’kişinin 94’ünün oyunu alan, Sanayi Teknisyeni ve aynı zamanda eski milli boksör olan Serhat Öztürk yeni başkan seçildi. Rakibi Hüseyin Eren ise, 89 oyda kaldı. Genel Kurul beş saat sürdü.

İki yılın ardında bu seçimlerde aday olmaya Rifat Çolak bir açılış konuşması yaptı ve yeni seçilecek idare heyetine başarılar diledi.

Genel Kurul’da önce çoğunluk olup olmadığına bakıldı.241 üyenin, 183’ünün hazır bulunduğu tespit edildi. Bir saat süren tespit sonunda, saygı duruşu ve Milli Marşımız okundu.

Eski Başkan Rifat Çolak faaliyet ve mali Raporunu sunduktan sonra Denetleme ve Disiplin Kurulu raporları okundu. Eski idare heyeti ibra edildi.

Genel Kurulda, aynı zamanda Yeni tüzük onaylandı. Tüzük, tüm Almanya’da geçerli olarak tescillendi.

AĞIR KOŞULLARDA SİYASET YAPIYORUZ:

Genel Kurulda söz alan, İstanbul Milletvekili Yunus Emre, Ankara’da demokrasi savaşı veren Kemal Kılıçdaroğlu ’dan selam getirdim diyerek, geçtiğimiz gün İstanbul, Maltepe’de yapılan mitinge değindi. Yunus Emre şöyle konuştu:

“Çok ağır koşullar altında bir siyasi mücadelesi veriyoruz. Dün, İstanbul, Maltepe’de yüz binlerce vatandaşımız bu miting ’de hazır bulundu. Biliyor musunuz, bu büyük miting, AA tarafından haber yapılmadı. Esefle kınıyoruz.”

Seçimi kazanan Serhat Öztürk ise, konuşmasında, kendisine ve idare heyetine güvenildiği için teşekkür etti.  Öztürk, iler ki çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi

Genel Kurul beş saat sürdü:

 DİVAN HEYETİNE SEÇİLENLER

Divan Heyeti Başkanlığına Eski Bayburt CHP Milletvekili ve aynı zamanda Zirndorf eski üçüncü Belediye Başkanı Murat Bülbül seçildi. Diğer üyeliklerde ise İlhan Kepen, Bayram Kaygusuz ve Himmet Çolak yer aldı

Seçimler sonunda Başkan ve idare heyeti şu şekilde oluştu:

İDARE HEYETİ:

Başkan Serhat Öztürk (eski milli boksör ve Sanayi Teknisyeni), Özlem Deniz (Emekli Bankacı), Ebru Sarı (Pazarlama Uzmanı), Pınar Bayraktar (Öğretmen), Eke Ünsal (Elektronik Mühendisi), Sevilay Süleymanoğlu (Avukat Asistanlığı), Ümit Çolak (Satış Uzmanı), Burak Sarıkaya (Bilgisayar Mühendisi), Dr. Faikcan Koğ (Akademisyen).

DENETLEME KURULU:

Cüneyt Atik, Yaşar Turan, Emre Çolak, Ahu Kenanoğlu, Murat Sarı

DİSİPLİN KURULU:

Veli Kan, Şennur Aslan, Mahmut Bulut, Oğuzcan Çolak, Turgay Öztürk.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG
Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.