Casuslukla Suçlanan İsrailli Çift Ülkesine Döndü

Casuslukla Suçlanan İsrailli Çift Ülkesine Döndü

ABONE OL
09:59 - 18/11/2021 09:59
Casuslukla Suçlanan İsrailli Çift Ülkesine Döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konutunun fotoğraflarını çektikleri gerekçesiyle casusluk suçlamasıyla gözaltına alınan İsrailli çift serbest bırakıldı. Çiftin ülkelerine dönüş haberini İsrail Başbakanı Naftali Bennett resmi Twitter hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz hafta Çamlıca Kulesi’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konutunun fotoğraflarını çektikleri gerekçesiyle şikayet üzerine gözaltına alınan İsrailli Natalie ve Mordi Oknin çifti İsrail’e geri döndü. İsrail Başbakanı Bennett, çiftin uçaktan inerken çekilmiş bir fotoğraflarını paylaştı ve “Eve hoşgeldiniz” yazdı.

Bennet ayrıca bir diğer mesajında da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çiftin serbest bırakılması dolayısıyla teşekkür etti. Bennet aynı mesajında hem Oknin ailesine hem de İsrail Dışişleri yetkililerine de krizin çözülmesinden ötürü teşekkürlerini iletti.

VOA tarafından geçilen Casuslukla Suçlanan İsrailli Çift Ülkesine Döndü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Casuslukla Suçlanan İsrailli Çift Ülkesine Döndü haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Casuslukla Suçlanan İsrailli Çift Ülkesine Döndü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.