Bürgschaftsbank Berlin’den Şirketlere ve projelere finansman desteği

Bürgschaftsbank Berlin’den Şirketlere ve projelere finansman desteği

ABONE OL
21:48 - 06/06/2022 21:48
Bürgschaftsbank Berlin’den Şirketlere ve projelere finansman desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bürgschaftsbank Berlin’in “Berlin’in” adı altında Türk şirketleri ve girişimcileri için organize ettiği bilgilendirme ve tanışma toplantısı başarılı geçti.

Türk işveren derneklerinin, Türk işverenlerin, girişimcilerinin ve Berlin’in konu için önemli bankaların davet edildiği etkinliği BürgschaftsBank’ın danışmanı Emre Kiraz yönetti.

Toplantının başında bankanın yönetim kurulu başkanı Peter Straub bankanın girişimcilere ve işletmelere verdiği finansman desteği konusunda detaylı bilgi verdi.

Peter Straub, özellikle Berlin’de Türk kökenli işletmelerin çok önemli olduğunu, bunların devlete teşvikleri ve finansman konularında bilgilendirilmesi gerekliliğinin altını çizdi.

Etkinliğin amacının bu olduğunu ve bunun içinde derin tecrübeye sahip Emre Kiraz’ı Bankanın elçisi ve danışmanı olarak görevlendirdiklerini belirtti.

Eğer Bürgschaftsbankın desteği olmamış olsa idi bu başarılı projelerin hayata geçmesinin mümkün olamayacağı tespiti yapıldı.

Projesi düşünceleri olup da ve yakın zamanda finansman çıkarma konusunda çalışma yapacak şirketler ve projelerde kendilerini kısaca tanıtma fırsatı bulabilirdiler.

Bu projelere benzer daha çok proje kendini tanıtma fırsatı buldu ve bire bir görüşmelerde konuşma fırsatı sağlandığı. Gelecek dönemde bu türlü etkinliklerin daha fazla yapılması gerekliliğinin altı Emre Kiraz çizdi.

ha-ber.com/Burak Karahan
Fotoğraflar: Mehmet Dedeoğlu
Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.