Burdur’da vergi rekortmenlerine plaket verildi

Burdur’da vergi rekortmenlerine plaket verildi

ABONE OL
22:31 - 22/02/2021 22:31
Burdur’da vergi rekortmenlerine plaket verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Burdur’da gelir ve kurumlar vergisinde en fazla vergi ödeyen mükellefler ile en fazla ihracat yapanlar ile istihdam sağlayan vergi mükellefi ve şirket yöneticilerine Burdur Valisi Ali Arslantaş tarafından plaket verildi.

Burdur’da Kurumlar ve Gelir vergisi ile ihracat ve istihdam dalında dereceye giren mükellefler ile Defterdar ve yöneticileri Vergi Haftası nedeniyle Burdur Valisini ziyaret etti.

Vali Arslantaş, ziyarette Kurumlar Vergisinde en fazla vergi verenler arasında bulunan Aytaş Akın Mermer San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Akın, Gelir Vergisinde en fazla vergi verenler sıralamasında yer alan Yeminli Mali Müşavir Zeki Çiftçi, en fazla ihracat yapan ve en fazla kurumlar vergisi verenler arasında yer alan Demir Maden Çimento Hazır Beton İnşaat A.Ş. yetkilisi Nihat Kılıç ve en fazla istihdam sağlayan ve Kurumlar Vergisi rekortmenleri arasında bulunan Hastel Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Oktay’a plaket verdi.

Burdur Defterdarı Sedat Ayyıldız, Defterdar Yardımcısı Hüsna Yıldız, Vergi Dairesi Müdürü Ali Rıza Durak, Gelir Müdür V. Durmuş İnce, Muhakemat Müdürü Mehmet Tuyun ve Muhasebe Müdürü İbrahim Özdemir’in vergi haftasını kutlayan Vali Arslantaş, şunları kaydetti.

‘’Ülkemizin kalkınması ve sunulan kamu hizmetlerinin en etkin bir şekilde toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması için vergi bilincinin oluşturulması çok önemli. Bu vesileyle üretime, istihdam ve ihracata katkı sunarak vergilerini tam ve zamanında ödeyen bütün vatandaşlara tekrar teşekkür ediyorum.’’

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.