Bu ülkede ne kadar hırsızın, şerefsizin üzerine giderseniz o kadar hırpalanıyorsun

Bu ülkede ne kadar hırsızın, şerefsizin üzerine giderseniz o kadar hırpalanıyorsun

ABONE OL
00:42 - 20/02/2022 00:42
Bu ülkede ne kadar hırsızın, şerefsizin üzerine giderseniz o kadar hırpalanıyorsun
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen Adil Serdar Saçan:Bu ülkede ne kadar hırsızın, şerefsizin üzerine giderseniz o kadar hırpalanıyorsun video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Adil Serdar Saçan:Bu ülkede ne kadar hırsızın, şerefsizin üzerine giderseniz o kadar hırpalanıyorsun videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    AKP hükümetine, yani onun başındaki Zat’ı velevki OY vermiş olsunlar olmasınlar, Allah zaten bu MİLLETİN belasını verdi.
    Zira; Kadın veya Erkek olsun. Hayatında kendisini mutsuz huzursuz eden, yada zulüm eden, maddiyatta kendisini zarar veren can yoldaşını bile, Kaldıki bu durum tek kendisiyle ilgili bir konu iken, buna rağmen eşini terk ederken, 20-30 yıllık gibi bir evliliğini bitirebilirken, bu kararı alırken. Oysa AKP hükümetinin 84 Milyon insana zarar verdiğini, ama herkese zararı dokunduğunu, bu durumda kendisi bile gelecek ile ilgili kendi çocukları için kaygı duyması gerekirken, endişelenmesi gerekirken, ne hikmettir bu insanlar 20 yıldır bu AKP hükümetini, yani Recep Tayyip Erdoğan’ı terk etmediler boşayamadılar.
    Bu nasıl bir nikahtır bir evliliktir anlamış değilim. Devleti idare etmeye talip olanlar adil cömert değilse, zeki değilse, kabiliyeti becerisi yoksa onları İktidarı getirmemeleri gerekirken. Yine ne hikmetse bu tip insanlar kendi eşlerinde bunlar söz konusu olduğunda hemen onları boşamak için mahkemeye koşa koşa giderler.
    Hayır! Gerçek şu ki insan, kendini kendine yeterli gördüğü için çizgiyi aşar. (Alak Suresi 6-7)

    Yanıtla
    +0
    -0