Brezilya’da Taylor Swift konserinde bir genç hayatını kaybetti

Brezilya’da Taylor Swift konserinde bir genç hayatını kaybetti

ABONE OL
10:14 - 19/11/2023 10:14
Brezilya’da Taylor Swift konserinde bir genç hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in Brezilya konserinde bir kişi aşırı sıcak hava nedeniyle hayatını kaybetti. Konserin gerçekleştiği gün Rio de Janerio’da hava sıcaklığının 59 derece ölçüldüğü açıklandı.

Taylor Swift, Brezilya’nın başkenti Rio de Janerio’da bir stadyumda konser verdi. Konser şehirde son yılların en sıcak günlerinden birine denk geldi. Yetkililer konserin olduğu gün hava sıcaklığının 59,3 dereceye ulaştığını açıkladı.

60 bin kişinin takip ettiği konserde 23 yaşındaki Ana Clara Benevides, sıcak ve kalabalık nedeniyle fenalaştı. Fenalaşan gence konser alanında bulunan sağlık çadırında müdahale edildi. Ancak yetkililer Benevides’in olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı.

Taylor Swift, Eras isimli turnesini sürdürüyor

Ambulansla hastaneye sevk edilen Benevides’in tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Turnesi kapsamında Brezilya’da 6 konser verecek olan Taylor Swift de konserin ardından hayranının hayatını kaybetmesiyle ilgili duyduğu üzüntüye dair sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Hayatını kaybeden gencin arkadaşları da herhangi bir hastalığının olmadığını ancak 23 yaşındaki Benevides’in konser başladıktan sonra aniden fenalaştığını söyledi.

Sıcak hava nedeniyle konser sırasında başka fenalaşan kişiler de olduğu bu kişilere de sağlık ekiplerinin müdahale ettikleri açıklandı.

Brezilya Adalet Bakanlığı da olayın üzerine stadyumda sıcak havaya karşı önlemler ve yeterli su temini olup olmadığına dair soruşturma başlatıldığını açıkladı.

VOA tarafından geçilen Brezilya’da Taylor Swift konserinde bir genç hayatını kaybetti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Brezilya’da Taylor Swift konserinde bir genç hayatını kaybetti haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Brezilya’da Taylor Swift konserinde bir genç hayatını kaybetti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.