BookingAgora, seyahat sektörünün 300’ü aşkın temsilcisini buluşturdu

BookingAgora, seyahat sektörünün 300’ü aşkın temsilcisini buluşturdu

ABONE OL
11:20 - 07/02/2024 11:20
BookingAgora, seyahat sektörünün 300’ü aşkın temsilcisini buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye’nin online seyahat portalı olarak 2016 yılından bu yana hizmet veren, bugün dünya çapında 47 ülkede 5 binden fazla seyahat acentesi için çözüm üreten BookingAgora, geleneksel olarak düzenlediği ‘’Workshop&Gala Dinner’’ etkinliği ile iş ortaklarını ağırladı.

Seyahat alanında kaliteli, hızlı ve güvenilir bir çözüm ortağı olma hedefiyle Türkiye’de ve yurtdışında emin adımlarla büyüyen online B2B seyahat portalı BookingAgora, Divan Ankara Hotel’de düzenlediği geleneksel “Workshop & Gala Dinner” etkinliği ile iş ortaklarını ağırladı.

BookingAgora’nın kurucu ortakları Aziz Ciga, Mahmut Ciga, Kadri Ciga, Sezgin Kara ve Murat Kahraman’ın ev sahipliği yaptığı gecede; havayolları, oteller, araç kiralama firmaları ve seyahat acentelerinden oluşan 300’ü aşkın sektör temsilcisi bir araya geldi. Davetliler Divan Ankara Otel’in ikram ve yemekleri eşliğinde, Sevkan Sanat Akademisi Dans Grubu’nun muhteşem dans gösterileri ve DJ Necip’in performansı ve perküsyon show’ları ile eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı. CNT etkinlik imzası ile kurulan dev sahne davetteki ambiyansı muhteşem kılarken; gece boyunca yapılan birbirinden özel çekilişlerle misafirlere bir çok hediyeler dağıtıldı.

BookingAgora: Seyahat acenteleri ile büyüdük, büyümeye devam ediyoruz!

BookingAgora yöneticileri; “Sizlere ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri en iyi hizmet anlayışı ile ve en iyi imkanlarla sunmak için tüm eforumuzu ve zamanımızı organize ediyoruz. Her zaman seyahat acentelerinin çözüm partneri olmanın sorumluluğu ve bilinci ile hareket ediyoruz. Workshop ve Gala konseptli bu gecemizde iş ortaklarımıza ve bizleri yalnız bırakmayarak destek olan partnerlerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” sözleriyle misafirlerine teşekkür etti. Gecenin sunumunu yapan BookingAgora Kurucu Ortağı Murat Kahraman, eğlenceli söylemleriyle konukları gecenin havasına soktu. Turizm sektöründe kazandıkları deneyimi 2016 yılında kurdukları BoookingAgora’da buluşturan 4 kurucu ortaktan biri olan Murat Kahraman, bugün ‘’küresel bir seyahat tedarikçisi’’ haline gelen girişimlerini kısaca şöyle anlattı:

‘’Turizmin farklı alanlarında verdiğimiz hizmet ve tecrübeyle, sektöre nasıl bir fayda sağlarız hedefiyle yola çıktık. Seyahat acenteleri müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için güvenilir bir seyahat ortağına ihtiyaç duyar. Biz de bu ihtiyacı en iyi şekilde okuyarak markamızı kurduk. Siz seyahat acentelerine yönelik satış öncesi ve sonrası hizmetlerimizle dünyanın dört bir yanından seyahat tedariği sağlıyor, işlerinizi kolaylaştırıyoruz. Güvenilirlik, kalite ve ticari etik ilkelerimizle en iyi seyahat deneyimini sunarak müşterilerinizin memnuniyetini en üst düzeyde tutmanıza katkı sağlıyoruz. Bugün dünya çapındaki birçok ofisimiz ve online yapımızla turizm acentelerine seyahat tedariki sağlıyoruz. Bugün itibarıyla 47 ülkede hizmet verdiğimiz acente sayısı 5 bini, kullanıcı sayısı ise 7 bini geçmiş bulunmaktadır. Sizlerle birlikte büyüdük, büyümeye devam ediyoruz.’’

BookingAgora geleneksel etkinliğinde partner olarak katılım sağlayan markalar ise şöyleydi:

Gold Partner: Emirates Airlines, Traveport Türkiye

Silver Partner: Lufthansa Havayolları, Middle East Airlines, OmanAir

Bronze Partner: Türk Havayolları, Aegean Airlines, AirEuropa, Azerbaycan Absheron Hotel Group, Mısır Baron Hotels Group, EgyptAir, Ekar Global Araç Kiralama, Ethiopian Airlines, Iraqi Airways,  KoreanAir, Le Meridien Etiler, Sheraton Levent, Sheraton City Center Istanbul, Sigortambudur ve Wyndham Hotels Global.

TOUREXPI tarafından geçilen BookingAgora, seyahat sektörünün 300’ü aşkın temsilcisini buluşturdu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. BookingAgora, seyahat sektörünün 300’ü aşkın temsilcisini buluşturdu haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan BookingAgora, seyahat sektörünün 300’ü aşkın temsilcisini buluşturdu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.