Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

ABONE OL
12:42 - 23/12/2023 12:42
Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TÜRSAB Karayolu Taşımacılık ve Araç Kiralama İhtisas Başkanlığı ve Denetim Direktörlüğü; ihtisas alanına yönelik olarak, Akdeniz BTK Hizmet Ofisi’nde konu ile ilgili faaliyetleri ve sorunları görüşmek üzere bir araya geldi.

TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Rıza Perçin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu da katılırken, TÜRSAB Genel Sekreteri Timuralp Bayrak, İhtisas Başkanı Cem Türkkan, Başkan Yardımcıları Arif Güneş ve Ceyhun Tetik, Denetim Direktörü Erol Beşe, TÜRSAB Hukuk Biriminden Av. Yetkin Bodur da katılım sağladı.

Toplantıda TÜRSAB’I temsilen Karayolu, Ulaştırma, Taşımacılık ve Araç Kiralama İhtisas Başkanı Cem Türkkan ve Denetim Direktörü Erol Beşe katılımcılara bilgiler verdi.

Karayolu Turizminde faaliyet gösteren TÜRSAB üyelerinin yoğun olarak ilgi gösterdikleri toplantıda, Uluslararası ve yurtiçi yolcu taşımacılığı yürüten firmaların sorunları ve sorunlarına ilişkin çözüm önerileri görüşüldü, taşıma belgelerinin kiralanması sorunları ile belgelerin ve taşıma faaliyetlerinin sahadaki denetim sorunları hakkında bilgiler verildi, üyelerin sorunları dinlendi.

TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Rıza Perçin yaptığı açıklamasında,” TÜRSAB Akdeniz BTK olarak göreve geleli 15 ayımızı tamamladık. Göreve geldiğimiz günden bu yana denetimler ile ilgili elimizden gelen ne varsa yapıyoruz.Valiliğimiz ve emniyet müdürlüğümüzün verdiği katkılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Üyelerimizin hakkını her zaman korumaya devam edeceğiz” diye konuştu. (Halil Öncü)

TOUREXPI tarafından geçilen Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.